Prohledejte web
Salomon SNTIAL LIGHTWARM HOODIE W
Kód položky : LC1705700
Isbn: LC1705700
Salomon

Salomon SNTIAL LIGHTWARM HOODIE W

Kód položky : LC1705700
Isbn: LC1705700
Dámská střední vrstva ESSENTIAL LIGHTWARM HOODED je navržena pro různé sportovní aktivity a je z lehkého rychleschnoucího žebrovaného fleecu, který snadno odvádí vlhkost - a navíc je vyroben z recyklovaného polyesteru. Díky aktivnímu střihu a čtyřsměrnému streči si užijete více volnosti a méně tření při pohybu.Technologie:Střední vrstva s kapucí, která je lehká, prodyšná a zároveň zahřeje. Optimální hřejivost: Lehká tkanina vyrobená z recyklovaného polyesteru má menší dopad na životní prostředí a zároveň poskytuje tu správnou ochranu, abyste se cítili příjemně. Řízení vlhkosti: Rychleschnoucí žebrovaná tkanina snadno odvádí vlhkost. Připraveno na outdoorové aktivity: Díky větruodolné náprsní kapse na zip a kapuci je tato bunda velmi funkční. Active fit: Přiléhavý střih ve vrchní a spodní části. Ani příliš těsný, ani příliš volný, takže vám umožňuje se svobodně pohybovat. AdvancedSkin Warm: Technické tkaniny AdvancedSkin zvyšují pohodlí těla tím, že vás udržují v suchu, v teple a chrání, když je potřeba a kde je potřeba. Kapuce kompatibilní s helmou: Přiléhavá kapuce, přes kterou můžete nosit helmu. 4směrná strečová látka Zip v plné délce - Pro pohodlné rozepínání a zapínání zipu v plné délce a maximální větrání. 1 náprsní kapsa Reflexní značení Recyklovaný polyester bluesign® approved fabric - Systém bluesign® je řešením pro udržitelnou výrobu textilu. Eliminuje škodlivé látky hned od začátku výrobního procesu a stanoví a řídí standardy pro ekologickou a bezpečnou výrobu..
2.650,00
1.449,00
1.304,00
Ušetříte: 1.346,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.304,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Dámská střední vrstva ESSENTIAL LIGHTWARM HOODED je navržena pro různé sportovní aktivity a je z lehkého rychleschnoucího žebrovaného fleecu, který snadno odvádí vlhkost - a navíc je vyroben z recyklovaného polyesteru. Díky aktivnímu střihu a čtyřsměrnému streči si užijete více volnosti a méně tření při pohybu.

Technologie:

Střední vrstva s kapucí, která je lehká, prodyšná a zároveň zahřeje.
Optimální hřejivost: Lehká tkanina vyrobená z recyklovaného polyesteru má menší dopad na životní prostředí a zároveň poskytuje tu správnou ochranu, abyste se cítili příjemně.
Řízení vlhkosti: Rychleschnoucí žebrovaná tkanina snadno odvádí vlhkost.
Připraveno na outdoorové aktivity: Díky větruodolné náprsní kapse na zip a kapuci je tato bunda velmi funkční.
Active fit: Přiléhavý střih ve vrchní a spodní části. Ani příliš těsný, ani příliš volný, takže vám umožňuje se svobodně pohybovat.
AdvancedSkin Warm: Technické tkaniny AdvancedSkin zvyšují pohodlí těla tím, že vás udržují v suchu, v teple a chrání, když je potřeba a kde je potřeba.
Kapuce kompatibilní s helmou: Přiléhavá kapuce, přes kterou můžete nosit helmu.
4směrná strečová látka
Zip v plné délce - Pro pohodlné rozepínání a zapínání zipu v plné délce a maximální větrání.
1 náprsní kapsa
Reflexní značení
Recyklovaný polyester
bluesign® approved fabric - Systém bluesign® je řešením pro udržitelnou výrobu textilu. Eliminuje škodlivé látky hned od začátku výrobního procesu a stanoví a řídí standardy pro ekologickou a bezpečnou výrobu.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Mikiny
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Salomon
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Salomon SNTIAL LIGHTWARM HOODIE W
Mikiny
Salomon SNTIAL LIGHTWARM HOODIE W