sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Puma ESS SMALL LOGO FZ HOODIE TR
Kód položky : 586704-51
Isbn: 586704-51
Puma

Puma ESS SMALL LOGO FZ HOODIE TR

Kód položky : 586704-51
Isbn: 586704-51
Sportovní mikina s logem PUMA na přední straně. Vhodná pro běžné nošení i jakoukoliv fyzickou aktivitu.Technologie:BCI cotton - Iniciativa za lepší bavlnu (BCI) je globální nezisková organizace a největší program udržitelnosti bavlny na světě. BCI existuje proto, aby zlepšila celosvětovou produkci bavlny pro ty, kteří ji produkují, pro životní prostředí, ve kterém roste, a pro budoucnost celého odvětví.Oeko-Tex Cert - STANDARD 100 by OEKO-TEX® je jedním z nejznámějších štítků na světě pro textilie testované na škodlivé látky. Znamená důvěru zákazníků a vysokou bezpečnost produktu. Pokud má textilní výrobek štítek STANDARD 100, můžete si být jistí, že každá složka tohoto výrobku, tzn. každá nit, knoflík a další, byla testována na přítomnost škodlivých látek a že výrobek je proto neškodný pro lidské zdraví. Test provádí naše nezávislé partnerské instituce OEKO-TEX® na základě našeho rozsáhlého katalogu kritérií OEKO-TEX®. Při testu berou v úvahu řadu regulovaných a neregulovaných látek, které mohou být škodlivé pro lidské zdraví. V mnoha případech mezní hodnoty pro STANDARD 100 přesahují národní a mezinárodní požadavky. Katalog kritérií je aktualizován alespoň jednou ročně a rozšířen o nové vědecké poznatky nebo zákonné požadavky..
1.499,00
999,00
999,00
Ušetříte: 500,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
899,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Sportovní mikina s logem PUMA na přední straně. Vhodná pro běžné nošení i jakoukoliv fyzickou aktivitu.

Technologie:
BCI cotton - Iniciativa za lepší bavlnu (BCI) je globální nezisková organizace a největší program udržitelnosti bavlny na světě. BCI existuje proto, aby zlepšila celosvětovou produkci bavlny pro ty, kteří ji produkují, pro životní prostředí, ve kterém roste, a pro budoucnost celého odvětví.
Oeko-Tex Cert - STANDARD 100 by OEKO-TEX® je jedním z nejznámějších štítků na světě pro textilie testované na škodlivé látky. Znamená důvěru zákazníků a vysokou bezpečnost produktu. Pokud má textilní výrobek štítek STANDARD 100, můžete si být jistí, že každá složka tohoto výrobku, tzn. každá nit, knoflík a další, byla testována na přítomnost škodlivých látek a že výrobek je proto neškodný pro lidské zdraví. Test provádí naše nezávislé partnerské instituce OEKO-TEX® na základě našeho rozsáhlého katalogu kritérií OEKO-TEX®. Při testu berou v úvahu řadu regulovaných a neregulovaných látek, které mohou být škodlivé pro lidské zdraví. V mnoha případech mezní hodnoty pro STANDARD 100 přesahují národní a mezinárodní požadavky. Katalog kritérií je aktualizován alespoň jednou ročně a rozšířen o nové vědecké poznatky nebo zákonné požadavky.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Mikiny
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Lifestyle
Značky Puma
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Puma ESS SMALL LOGO FZ HOODIE TR
Mikiny
Puma ESS SMALL LOGO FZ HOODIE TR