Prohledejte web
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
adidas Essentials
Kód položky : IN0633
adidas

adidas Essentials

Kód položky : IN0633
Kód výrobce: DTN95
adidas Essentials je pánská lifestylová mikina ideální pro každodenní nošení..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.199,00
1.199,00
1.199,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas Essentials je pánská lifestylová mikina ideální pro každodenní nošení.

Tento úžasný kousek od adidasu je skvělým doplňkem do každého šatníku, a to z několika důvodů. Začněme tím, že jeho nadčasový design tě okouzlí na první pohled. Je to neodolatelná volba pro ty, kdo chtějí spojit styl s pohodlím. Vyrobená z měkkého a lehkého fleecu, tato mikina je jako oblíbený objetí v chladnějších dnech. Její uvolněný střih poskytuje nejen pohodlí, ale i svobodu pohybu, což z ní dělá skvělého společníka pro celodenní aktivity. A co víc, velké logo adidas na ní jasně ukazuje, ke kterému týmu patříte – k týmu s vkusem a smyslem pro kvalitu. Žebrovaná manžeta výstřihu je elegantním řešením, které zabraňuje nepříjemnému vytahování, zatímco zůstává dostatečně pružná, abys mohl(a) naplno vychutnat každý svůj pohyb. Elastické manžety na rukávech a kolem pasu jsou tady pro tebe, aby ti poskytly optimální ochranu před chladem a udržely všechno hezky na svém místě. A teď k tomu nejlepšímu – většina tohoto produktu je vyrobena z recyklovaných a obnovitelných materiálů. Takže nejenže vypadáš skvěle, ale můžeš si být jistý(á), že přispíváš k udržitelnosti naší planety.

Specifikace:

  • Pánská lifestylová mikina s kapucí
  • Standardní střih
  • Žebrovaný límec
  • Žebrované rukávy a pas
  • Praní v pračce
  • Logo adidas

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Mikiny
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Muži
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Sportswear

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Essentials
    Mikiny
    adidas Essentials