Prohledejte web
Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1
Kód položky : 1363353-975
Isbn: 1363353-975
Under Armour

Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1

Kód položky : 1363353-975
Isbn: 1363353-975
Dámská sportovní podprsenka poskytující strategickou podporu pro tréninky se střední intenzitou. Materiál skvěle odvádí pot a rychle schne.Poskytuje strategickou podporu při středně náročných aktivitách jako je posilování, boxerský trénink nebo cyklistika. Tvarovaná PU vycpávka pro maximální podporu, pokrytí a pohodlí. Panely z jemně síťovaného materiálu pro ještě lepší prodyšnost. Podprsenka má obvodový pás z příjemného materiálu, který dobře odvádí pot, a snadné zapínání na háček. Nastavitelná ramínka s nápisem Under Armour. Příjemná textilie HeatGear dokonale přilne ke tvému tělu. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie: HeatGear® - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
Dámská sportovní podprsenka poskytující strategickou podporu pro tréninky se střední intenzitou. Materiál skvěle odvádí pot a rychle schne.

Poskytuje strategickou podporu při středně náročných aktivitách jako je posilování, boxerský trénink nebo cyklistika. Tvarovaná PU vycpávka pro maximální podporu, pokrytí a pohodlí. Panely z jemně síťovaného materiálu pro ještě lepší prodyšnost. Podprsenka má obvodový pás z příjemného materiálu, který dobře odvádí pot, a snadné zapínání na háček. Nastavitelná ramínka s nápisem Under Armour. Příjemná textilie HeatGear dokonale přilne ke tvému tělu. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne.

Technologie: HeatGear® - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Podprsenky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1
Podprsenky
Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1