Prohledejte web
Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1
Kód položky : 1363353-936
Isbn: 1363353-936
Under Armour

Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1

Kód položky : 1363353-936
Isbn: 1363353-936
Dámská sportovní podprsenka poskytující strategickou podporu pro tréninky se střední intenzitou. Materiál skvěle odvádí pot a rychle schne.Poskytuje strategickou podporu při středně náročných aktivitách jako je posilování, boxerský trénink nebo cyklistika. Tvarovaná PU vycpávka pro maximální podporu, pokrytí a pohodlí. Panely z jemně síťovaného materiálu pro ještě lepší prodyšnost. Podprsenka má obvodový pás z příjemného materiálu, který dobře odvádí pot, a snadné zapínání na háček. Nastavitelná ramínka s nápisem Under Armour. Příjemná textilie HeatGear dokonale přilne ke tvému tělu. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Technologie: HeatGear® - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C..
1.190,00
699,00
699,00
Ušetříte: 491,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
629,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • SM SM
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Dámská sportovní podprsenka poskytující strategickou podporu pro tréninky se střední intenzitou. Materiál skvěle odvádí pot a rychle schne.

Poskytuje strategickou podporu při středně náročných aktivitách jako je posilování, boxerský trénink nebo cyklistika. Tvarovaná PU vycpávka pro maximální podporu, pokrytí a pohodlí. Panely z jemně síťovaného materiálu pro ještě lepší prodyšnost. Podprsenka má obvodový pás z příjemného materiálu, který dobře odvádí pot, a snadné zapínání na háček. Nastavitelná ramínka s nápisem Under Armour. Příjemná textilie HeatGear dokonale přilne ke tvému tělu. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne.

Technologie: HeatGear® - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Podprsenky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1
Podprsenky
Under Armour UA INFINITY MID COVERED 1