Prohledejte web
Under Armour UA CROSSBACK MID SP 1
Kód položky : 1371136-600
Isbn: 1371136-600
Under Armour

Under Armour UA CROSSBACK MID SP 1

Kód položky : 1371136-600
Isbn: 1371136-600
Dámská sportovní podprsenka se strategickou podporou pro středně náročné aktivity v podobě posilování, cyklistiky a boxu.Poskytuje strategickou podporu přizpůsobenou pro středně náročné aktivity, jako je cyklistika, posilování a box. Měkké, rychleschnoucí košíčky poskytují extra strukturu a krytí s perforací pro větší prodyšnost. Odnímatelné vycpávky s pravým a levým štítkem. Překřížená ramínka pro snadnější oblékání a svlékání. Vylepšený vnitřní design pomáhá udržet vycpávky na svém místě - během nošení i praní. Super hladký a měkký elastický spodní pás. Superhladká dvouvrstvá tkanina HeatGear poskytuje vynikající pocit při kontaktu s pokožkou. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne.Technologie:HeatGear - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
Dámská sportovní podprsenka se strategickou podporou pro středně náročné aktivity v podobě posilování, cyklistiky a boxu.

Poskytuje strategickou podporu přizpůsobenou pro středně náročné aktivity, jako je cyklistika, posilování a box. Měkké, rychleschnoucí košíčky poskytují extra strukturu a krytí s perforací pro větší prodyšnost. Odnímatelné vycpávky s pravým a levým štítkem. Překřížená ramínka pro snadnější oblékání a svlékání. Vylepšený vnitřní design pomáhá udržet vycpávky na svém místě - během nošení i praní. Super hladký a měkký elastický spodní pás. Superhladká dvouvrstvá tkanina HeatGear poskytuje vynikající pocit při kontaktu s pokožkou. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne.

Technologie:
HeatGear - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udrží tě v suchu, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Podprsenky
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Under Armour UA CROSSBACK MID SP 1
Podprsenky
Under Armour UA CROSSBACK MID SP 1