Prohledejte web
Helly Hanses Sandefjord Sandal
Kód položky : 11791-990
Isbn: 11791-990
Helly Hanses

Helly Hanses Sandefjord Sandal

Kód položky : 11791-990
Isbn: 11791-990
S obuví Sandefjord Sandal si v teplých letních dnech užijete pobřeží. Tyto námořní sandály mají skvělou, pohodlnou dvouvrstvou mezipodešev EVA, pro skvělou stabilitu a nízkou hmotnost, zatímco pryžové výběžky zajišťují dodatečnou trakci v přední části chodidla a na patě. Svršek tvoří nastavitelné a polstrované popruhy, přizpůsobitelné a pohodlné.Vlastnosti: Svršek: Rychleschnoucí HH® Quick Dry. Pohodlný HH® Infinity Fit. Nastavitelné zapínání. Stélka: Pohodlná vložka HH® Max-Comfort Insole. Texturovaná protiskluzová stélka. Podešev: Odolná HH® Tough-Wear. Podrážka se zvýšenou trakcí HH® Max-Grip..
1.990,00
999,00
899,00
Ušetříte: 1.091,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
999,00 (-10%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 12 46.5 30
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
S obuví Sandefjord Sandal si v teplých letních dnech užijete pobřeží. Tyto námořní sandály mají skvělou, pohodlnou dvouvrstvou mezipodešev EVA, pro skvělou stabilitu a nízkou hmotnost, zatímco pryžové výběžky zajišťují dodatečnou trakci v přední části chodidla a na patě. Svršek tvoří nastavitelné a polstrované popruhy, přizpůsobitelné a pohodlné.

Vlastnosti: Svršek: Rychleschnoucí HH® Quick Dry. Pohodlný HH® Infinity Fit. Nastavitelné zapínání. Stélka: Pohodlná vložka HH® Max-Comfort Insole. Texturovaná protiskluzová stélka. Podešev: Odolná HH® Tough-Wear. Podrážka se zvýšenou trakcí HH® Max-Grip.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Sandály
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Outdoor
Značky Helly Hanses
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Helly Hanses Sandefjord Sandal
Sandály
Helly Hanses Sandefjord Sandal