Prohledejte web
Nike Sci Dye
Nike Sci Dye
Nike Sci Dye
Nike Sci Dye
Nike Sci Dye
Nike Sci Dye
Kód položky : NN0980-AFN
Nike

Nike Sci Dye

Kód položky : NN0980-AFN
Nike Sci Dye je 3dílná sada nezbytností pro vaše miminko, která upoutá pozornost a je téměř stejně roztomilá jako vaše holčička..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Nike Sci Dye je 3dílná sada nezbytností pro vaše miminko, která upoutá pozornost a je téměř stejně roztomilá jako vaše holčička.

Dětská sada, která rozzáří každý den vašeho malého dobrodruha, se skládá z praktického body, stylové čelenky a funkčních chráničů. Body je navrženo s ohledem na pohodlí a snadné používání, má krátké rukávy ideální pro teplejší dny a spadlá ramena pro volnější střih. Zapínání v rozkroku usnadňuje oblékání a přebalování. Čelenka, která se hodí ke každému oblečení, má zapínání na přezku, což umožňuje snadné nastavení velikosti pro maximální pohodlí. Součástí soupravy jsou také chrániče uší s výšivkou loga, které nejen ochrání citlivé uši vašeho dítěte, ale také dotvoří celkový vzhled soupravy. Tato kombinace zajistí, že vaše děťátko bude v pohodlí, zatímco styl zůstane na prvním místě..

Specifikace:

  • 3dílná sada pro miminka

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Soupravy
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Děti dívky
    Sport Lifestyle
    Značky Nike
    Věk Malé děti (0 – 4roky)

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Sci Dye
    Soupravy
    Nike Sci Dye