Prohledejte web
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Nike Academy
Kód položky : CW6107-451
Isbn: CW6107-451
Nike

Nike Academy

Kód položky : CW6107-451
Isbn: CW6107-451
Nike Dri-FIT AcademyPánské úpletové fotbalové šortkyVÝKON ODVÁDĚJÍCÍ POT NA HŘIŠTI.Šortky Nike Dri-FIT Academy odmítají, aby tě pot brzdil. Lehce elastická tkanina odvádí pot od pokožky, takže se můžeš soustředit na to, abys hrál co nejlépe. Tento produkt je vyroben ze 100% recyklovaných polyesterových vláken.Technologie Dri-FIT vás udrží v suchu a pohodlí. Síťované pruhy dodávají prodyšnost.Elastický pas a skrytá stahovací šňůrka vám dokonale padnou.Vzhled inspirovaný rychlostí je modelován podle tréninkového oblečení profesionálních hráčů. Další podrobnosti Standardní střih pro uvolněný a lehký pocit100% polyesterpraní v pračceDovoz100% POLYESTER.
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Nike Dri-FIT Academy
Pánské úpletové fotbalové šortky
VÝKON ODVÁDĚJÍCÍ POT NA HŘIŠTI.
Šortky Nike Dri-FIT Academy odmítají, aby tě pot brzdil. Lehce elastická tkanina odvádí pot od pokožky, takže se můžeš soustředit na to, abys hrál co nejlépe. Tento produkt je vyroben ze 100% recyklovaných polyesterových vláken.

Technologie Dri-FIT vás udrží v suchu a pohodlí.
Síťované pruhy dodávají prodyšnost.
Elastický pas a skrytá stahovací šňůrka vám dokonale padnou.
Vzhled inspirovaný rychlostí je modelován podle tréninkového oblečení profesionálních hráčů.

Další podrobnosti

  • Standardní střih pro uvolněný a lehký pocit
  • 100% polyester
  • praní v pračce
  • Dovoz
100% POLYESTER

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Šortky
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Fotbal
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Academy
Šortky
Nike Academy