Prohledejte web
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Nike Dry
Kód položky : DA5556-063
Isbn: DA5556-063
Nike

Nike Dry

Kód položky : DA5556-063
Isbn: DA5556-063
Důvod ke koupi:MĚKKÉ A POHODLNÉ, S FUNKCÍ ODVÁDĚNÍ POTU.Shrnutí produktu:Šortky Nike Dry jsou vyrobeny ze 100% udržitelných materiálů, a to ze směsi recyklovaného polyesteru a organických bavlněných vláken. Směs obsahuje nejméně 10 % recyklovaných vláken nebo nejméně 10 % vláken organické bavlny. Měkká francouzská froté tkanina se schopností odvádět pot vám pomůže zůstat v suchu a pohodlí od prvního protažení až do posledního setu. Vlastnosti výrobku: Technologie Nike Dri-FIT vám pomůže zůstat v suchu, pohodlí a soustředění.Francouzská froté tkanina je na dotek měkká a lehká.Podrobnosti o produktu::Standardní střih pro uvolněný a snadný pocit.Elastický pas a stahovací šňůrka.Tělo: 61 % bavlna/39 % polyester. Síťovina: 100% polyester.Prát v pračce.Dovoz. .

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKY - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

1.229,00
1.229,00
1.229,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Důvod ke koupi:
MĚKKÉ A POHODLNÉ, S FUNKCÍ ODVÁDĚNÍ POTU.
Shrnutí produktu:
Šortky Nike Dry jsou vyrobeny ze 100% udržitelných materiálů, a to ze směsi recyklovaného polyesteru a organických bavlněných vláken. Směs obsahuje nejméně 10 % recyklovaných vláken nebo nejméně 10 % vláken organické bavlny. Měkká francouzská froté tkanina se schopností odvádět pot vám pomůže zůstat v suchu a pohodlí od prvního protažení až do posledního setu.
Vlastnosti výrobku:
Technologie Nike Dri-FIT vám pomůže zůstat v suchu, pohodlí a soustředění.
Francouzská froté tkanina je na dotek měkká a lehká.

Podrobnosti o produktu::
Standardní střih pro uvolněný a snadný pocit.


Elastický pas a stahovací šňůrka.
Tělo: 61 % bavlna/39 % polyester. Síťovina: 100% polyester.
Prát v pračce.
Dovoz.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Šortky
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Dry
Šortky
Nike Dry