Prohledejte web
Nike Jordan Lil' Champ
Kód položky : 65C641-023
Nike

Nike Jordan Lil' Champ

Kód položky : 65C641-023
Pokud potřebujete snadno vybavit svého malého šampiona ve stylu značky Jordan a zajistit mu pohodlí, je tu pro vás dětská tepláková souprava Nike Jordan Lil' Champ Kids Tracksuit for chlapečky. .
1.349,00
699,00
629,00
Ušetříte: 720,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
699,00 (-10%)
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 12M 9-12m.
  • 18M 12-18m.
  • 24M 18-24m.
 
Vyberte množství: 1 Set
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Pokud potřebujete snadno vybavit svého malého šampiona ve stylu značky Jordan a zajistit mu pohodlí, je tu pro vás dětská tepláková souprava Nike Jordan Lil' Champ Kids Tracksuit for chlapečky.

Tato souprava obsahuje mikinu s kapucí na zip a sladěné tepláky, které jsou vyrobeny z měkkého a pohodlného materiálu pro maximální pohodlí vašeho děťátka. Mikina má snadné zapínání na zip, což usnadňuje oblékání a umožňuje přizpůsobit vrstvení podle aktuálního počasí nebo teploty. Elastický pas zajistí, že tepláky budou dobře sedět bez ohledu na aktivitu a zároveň zůstanou pohodlné na celodenní nošení. Tuto sadu můžete používat flexibilně - samostatné nošení vám umožní kombinovat ji s dalšími kousky z vašeho šatníku a vytvářet tak různé outfity, nebo ji můžete nosit společně a získat tak sladěný a sportovní vzhled.

Specifikace:

  • Zapínání na zip po celé délce
  • Kapuce
  • Elastické manžety na rukávech, nohavicích a lemu
  • Složení: 60 % bavlna, 40 % polyester

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Soupravy
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Děti chlapci
    Sport Basketbal
    Značky Nike
    Věk Malé děti (0 – 4roky)

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike Jordan Lil' Champ
    Soupravy
    Nike Jordan Lil' Champ