Změnili jsme zásady ochrany osobních údajů a obchodní podmínky

pro všechny objednávky ZDARMA

sleva -10 % pro nové členy

Prohledejte web
adidas Disney
adidas Disney
adidas Disney
adidas Disney
adidas Disney
adidas Disney
adidas Disney
adidas Disney
Kód položky : IN7285
adidas

adidas Disney

Kód položky : IN7285
Kód výrobce: KOT57
adidas baby souprava je dokonalým úvodem do kouzla Disney s jednou z nejoblíbenějších postaviček na světě, Mickey Mousem..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.099,00
1.099,00
1.099,00
Ušetříte: -0,01
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 68 3-6m.
  • 74 6-9m.
  • 80 9-12m.
  • 86 12-18m.
  • 92 18-24m.
  • 98 2-3r.
  • 104 3-4r.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

adidas baby souprava je dokonalým úvodem do kouzla Disney s jednou z nejoblíbenějších postaviček na světě, Mickey Mousem.

Tato skvělá souprava je navržena s ohledem na pohodlí vašeho malého pokladu a zároveň s respektem k citlivé pokožce miminka. Každý kousek této sady je vyroben z měkkého bavlněného žerzeje, který poskytuje maximální pohodlí a je šetrný k jemné pokožce. Ideální pro každodenní nošení během těch nejdůležitějších prvních let vašeho miminka. Grafika s Mickey Mousem na každém kousku přináší do této soupravy hravý a roztomilý dotek. Vaše malé jedno bude vypadat nejen pohodlně, ale také stylově. Jedinečný design této soupravy vám umožňuje snadno kombinovat jednotlivé kousky s dalším oblečením, což vám dává možnost vytvářet různé módní kombinace pro vašeho malého průzkumníka. A co je ještě lepší, materiál Better Cotton, použitý při výrobě této soupravy, zajišťuje nejen vysokou kvalitu, ale také odpovědný přístup k životnímu prostředí. Pochází z materiálu Better Cotton, získávaného prostřednictvím modelu řetězce odpovědnosti zvaného mass balance. I když není fyzicky sledovatelný až ke konečným výrobkům, máte jistotu, že podporujete udržitelnou výrobu a odpovědné získávání surovin. Nenechte si ujít příležitost obléknout vaše miminko do této jedinečné a pohodlné sady, která je připravena na všechny dobrodružství a radosti, které přináší první roky života!

Specifikace:

  • Dětská souprava
  • Tričko a šortky
  • Grafika Mickey Mouse

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Soupravy
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Děti
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Malé děti (0 – 4roky)
    Sbírka Sportswear

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    adidas Disney
    Soupravy
    adidas Disney