sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike WOMEN'S LONG GOLF SKIRT
Kód položky : DD0350-379
Isbn: DD0350-379
Nike

Nike WOMEN'S LONG GOLF SKIRT

Kód položky : DD0350-379
Isbn: DD0350-379
STVOŘENÉ PRO KAŽDÝ OKAMŽIK.V této dlouhé golfové sukni můžete hrát celý den. V kombinaci s lehkou, pružnou látkou je to vaše nová sukně pro každou příležitost. Tento výrobek je vyroben z nejméně 75 % recyklovaných polyesterových vláken.Zefektivněný střih - Vnitřní šortky mají ploché švy, které jsou na dotek hladké. Absence předního švu pomáhá zabránit jejich vyhrnování a vytváří čistý vzhled. Nízkoprofilová kapsa na pravé straně šortek je mírně vpředu, takže je snadno přístupná vašim nezbytnostem.Stvořeny k pohybu - Lehká tkaná tkanina se snadno přizpůsobí vašemu tělu. Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a pomáhá zůstat v suchu a pohodlí.Promyšlený design - Pas je navržen tak, aby kopíroval přirozené kontury vašeho těla, takže vás látka při pohybu nebude tlačit ani tahat za kůži. Obálková kapsa bez zipu v zadní části pomáhá udržet vaše nezbytnosti v bezpečí.Další výhody: Vnitřní šortky pro lepší zakrytí i při pohybu. Prodyšný obdélníkový klín vám poskytne další prostor pro pohyb. Standardní střih pro uvolněný, lehký pocit..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
STVOŘENÉ PRO KAŽDÝ OKAMŽIK.

V této dlouhé golfové sukni můžete hrát celý den. V kombinaci s lehkou, pružnou látkou je to vaše nová sukně pro každou příležitost. Tento výrobek je vyroben z nejméně 75 % recyklovaných polyesterových vláken.
Zefektivněný střih - Vnitřní šortky mají ploché švy, které jsou na dotek hladké. Absence předního švu pomáhá zabránit jejich vyhrnování a vytváří čistý vzhled. Nízkoprofilová kapsa na pravé straně šortek je mírně vpředu, takže je snadno přístupná vašim nezbytnostem.
Stvořeny k pohybu - Lehká tkaná tkanina se snadno přizpůsobí vašemu tělu. Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a pomáhá zůstat v suchu a pohodlí.
Promyšlený design - Pas je navržen tak, aby kopíroval přirozené kontury vašeho těla, takže vás látka při pohybu nebude tlačit ani tahat za kůži. Obálková kapsa bez zipu v zadní části pomáhá udržet vaše nezbytnosti v bezpečí.

Další výhody: Vnitřní šortky pro lepší zakrytí i při pohybu. Prodyšný obdélníkový klín vám poskytne další prostor pro pohyb. Standardní střih pro uvolněný, lehký pocit.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Sukně
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike WOMEN'S LONG GOLF SKIRT
Sukně
Nike WOMEN'S LONG GOLF SKIRT