sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Kód položky : CV0062-010
Isbn: CV0062-010
Nike

Nike One Club

Kód položky : CV0062-010
Isbn: CV0062-010
UNIVERZÁLNÍ JEDNIČKA. Do tréninkové tašky Nike One se ti přehledně vejdou věci na celý den. Najdeš v ní prostor na podložku na jógu a do oddělené větrané přihrádky si můžeš dát boty a propocené oblečení zvlášť od ostatních věcí. Alespoň 50 % produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken. Věci hezky odděleně Oddíl na zip s odvětrávacími očky udrží tvoje boty a propocené oblečení zvlášť od ostatního vybavení. Místo na všechno Do vnějších kapes na zip, patentky i magnetické zapínání si můžeš věci hezky uspořádat. Pružnou šňůrkou na boku můžeš přichytit podložku na jógu. Nenápadný úložný prostor Prostorný hlavní horní oddíl se zipem má uvnitř síťovinovou kapsu, do které si schováš cennosti. Další výhody Kovová loga Swoosh slouží jako odolná táhla zipu. Podrobnosti o produktu Délka 33 cm × šířka 51 cm × hloubka 23 cm 24 l Odstranitelný ramenní popruh Horní ucha 100 % polyester Čistit ručně Dovoz.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

1.479,00
1.479,00
1.479,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • MISC Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

UNIVERZÁLNÍ JEDNIČKA.


Do tréninkové tašky Nike One se ti přehledně vejdou věci na celý den. Najdeš v ní prostor na podložku na jógu a do oddělené větrané přihrádky si můžeš dát boty a propocené oblečení zvlášť od ostatních věcí. Alespoň 50 % produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken.


Věci hezky odděleně

Oddíl na zip s odvětrávacími očky udrží tvoje boty a propocené oblečení zvlášť od ostatního vybavení.


Místo na všechno

Do vnějších kapes na zip, patentky i magnetické zapínání si můžeš věci hezky uspořádat. Pružnou šňůrkou na boku můžeš přichytit podložku na jógu.


Nenápadný úložný prostor

Prostorný hlavní horní oddíl se zipem má uvnitř síťovinovou kapsu, do které si schováš cennosti.


Další výhody

Kovová loga Swoosh slouží jako odolná táhla zipu.

Podrobnosti o produktu

Délka 33 cm × šířka 51 cm × hloubka 23 cm
24 l
Odstranitelný ramenní popruh
Horní ucha
100 % polyester
Čistit ručně
Dovoz

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tašky
Skupina Doplňky
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike One Club
Tašky
Nike One Club