Prohledejte web
UNDER ARMOUR UA W HOVR MEGA 2 CLONE 3
Kód položky : 3024480-601
Isbn: 3024480-601
UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR UA W HOVR MEGA 2 CLONE 3

Kód položky : 3024480-601
Isbn: 3024480-601
Druhá generace populárních bot HOVR Mega, tentokrát s inovativním svrškem Clone. Clone je nový materiál, který těsně přiléhá na chodidlo a anatomicky se přizpůsobuje jeho pohybu. Mezipodešev s technologií UA HOVR poskytuje perfektní odtlumení s vysokou návratností energie. Ideální volba pro delší běhy na tvrdých městských površích.Lze připojit k originální aplikaci UA MAPMYRUN™ - můžeš sledovat a analyzovat veškeré běžecké metriky a zlepšovat tak své výkony. Technologie UA HOVR™ poskytuje 'pocit nulové gravitace' - navrací energii vstřebávanou při eliminaci nárazu při došlapu. Kompresní síťovina Energy Web s pěnovým materiálem UA HOVR™ navrací pohlcenou energii zpět do každého kroku. Prodyšný svršek se syntetickými překryvy pro lepší podporu a odolnost v nejvíce namáhaných částech. Externí popruh přes patu pro pevnější uzamčení chodidla ve správné pozici. Tvarovaná stélka z technologické 3D pěny pro dokonalé odpružení a podporu. Plně gumová podešev s unikátním vzorkem pro maximální trakci a odolnost. NEUTRÁLNÍ: Pro běžce, kteří potřebují flexibilní a zároveň komfortně odpruženou obuv. Technologie: UA HOVR™ - Systém UA HOVR™ představuje nejmodernější tlumící materiál s vynikající návratností energie. Měkká HOVR™ pěna kombinovaná s dynamickou sítí Energy Web tvoří úžasný pocit nulové gravitace a návratnosti energie z každého kroku. UA Record Sensor™ - Vestavěný Bluetooth snímač UA Record Sensor™ se bezdrátově připojuje s aplikací UA MapMyRun a poskytuje podrobný přehled o běžeckých údajích jako jsou vzdálenost, tempo, kadence a délka kroku. Na základě analýzy těchto údajů navrhuje, jak zlepšit běžecký výkon..
3.990,00
2.399,00
2.399,00
Ušetříte: 1.591,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.919,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 6 36.5 23
  • 7.5 38.5 24.5
  • 10 42 27
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Druhá generace populárních bot HOVR Mega, tentokrát s inovativním svrškem Clone. Clone je nový materiál, který těsně přiléhá na chodidlo a anatomicky se přizpůsobuje jeho pohybu. Mezipodešev s technologií UA HOVR poskytuje perfektní odtlumení s vysokou návratností energie. Ideální volba pro delší běhy na tvrdých městských površích.

Lze připojit k originální aplikaci UA MAPMYRUN™ - můžeš sledovat a analyzovat veškeré běžecké metriky a zlepšovat tak své výkony. Technologie UA HOVR™ poskytuje 'pocit nulové gravitace' - navrací energii vstřebávanou při eliminaci nárazu při došlapu. Kompresní síťovina Energy Web s pěnovým materiálem UA HOVR™ navrací pohlcenou energii zpět do každého kroku. Prodyšný svršek se syntetickými překryvy pro lepší podporu a odolnost v nejvíce namáhaných částech. Externí popruh přes patu pro pevnější uzamčení chodidla ve správné pozici. Tvarovaná stélka z technologické 3D pěny pro dokonalé odpružení a podporu. Plně gumová podešev s unikátním vzorkem pro maximální trakci a odolnost. NEUTRÁLNÍ: Pro běžce, kteří potřebují flexibilní a zároveň komfortně odpruženou obuv.

Technologie: UA HOVR™ - Systém UA HOVR™ představuje nejmodernější tlumící materiál s vynikající návratností energie. Měkká HOVR™ pěna kombinovaná s dynamickou sítí Energy Web tvoří úžasný pocit nulové gravitace a návratnosti energie z každého kroku.
UA Record Sensor™ - Vestavěný Bluetooth snímač UA Record Sensor™ se bezdrátově připojuje s aplikací UA MapMyRun a poskytuje podrobný přehled o běžeckých údajích jako jsou vzdálenost, tempo, kadence a délka kroku. Na základě analýzy těchto údajů navrhuje, jak zlepšit běžecký výkon.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky UNDER ARMOUR
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

UNDER ARMOUR UA W HOVR MEGA 2 CLONE 3
Tenisky
UNDER ARMOUR UA W HOVR MEGA 2 CLONE 3