Prohledejte web
Nike W REACT PEGASUS TRAIL
Nike W REACT PEGASUS TRAIL
Nike W REACT PEGASUS TRAIL
Nike W REACT PEGASUS TRAIL
Nike W REACT PEGASUS TRAIL
Nike W REACT PEGASUS TRAIL
Kód položky : DJ6159-800
Isbn: DJ6159-800
Nike

Nike W REACT PEGASUS TRAIL

Kód položky : DJ6159-800
Isbn: DJ6159-800
ENERGIE NA SILNICI I HORSKOU STEZKU. Běhání je tvůj každodenní rituál, který tě při hledání nových dobrodružství a cílů přenese z asfaltu na lesní stezky. Bota Nike React Pegasus Trail 4 tě díky své skvělé opoře a pružnosti donese tam, kam jen budeš chtít. Podrážka tě podrží v kamenitém terénu, ale i na silnici ti nabídne příjemný pocit. Tahle okřídlená klasika je připravená vzít tě na dobrodružství v terénu. Lehká, ale odolná - Údaje získané od běžců nám pomohly vyrobit a umístit napříč svrškem speciální síťovinu, která je odolná a prodyšná. Na špičku jsme umístili ještě další dodatečnou krycí vrstvu, která zvyšuje odolnost boty. Opora pro tvoje kroky - Technologie Flywire s integrovaným páskem ve střední části poskytuje dokonalou oporu a chodilo tak zůstane tam, kde má být. Pohyb nabitý energií - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku. Přilnavost, která tě podrží - Gumová podrážka má speciální vzorek, který vznikl na základě dat od běžců a běžkyň, jako jsi ty. Ten zaručuje přilnavost v klíčových částech, pomáhá ti zůstat na nohou a držet stabilitu na kamenitých stezkách a zároveň zajišťuje pohodlí na silnici. Další výhody:Gumová podrážka přesahuje na špičku a zvyšuje tak odolnost boty. Podrobnosti o produktu:Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

ENERGIE NA SILNICI I HORSKOU STEZKU.

Běhání je tvůj každodenní rituál, který tě při hledání nových dobrodružství a cílů přenese z asfaltu na lesní stezky. Bota Nike React Pegasus Trail 4 tě díky své skvělé opoře a pružnosti donese tam, kam jen budeš chtít. Podrážka tě podrží v kamenitém terénu, ale i na silnici ti nabídne příjemný pocit. Tahle okřídlená klasika je připravená vzít tě na dobrodružství v terénu.

  • Lehká, ale odolná - Údaje získané od běžců nám pomohly vyrobit a umístit napříč svrškem speciální síťovinu, která je odolná a prodyšná. Na špičku jsme umístili ještě další dodatečnou krycí vrstvu, která zvyšuje odolnost boty.
  • Opora pro tvoje kroky - Technologie Flywire s integrovaným páskem ve střední části poskytuje dokonalou oporu a chodilo tak zůstane tam, kde má být.
  • Pohyb nabitý energií - Technologie Nike React využívá odlehčenou odolnou pěnu, která skvěle pruží při každém kroku.
  • Přilnavost, která tě podrží - Gumová podrážka má speciální vzorek, který vznikl na základě dat od běžců a běžkyň, jako jsi ty. Ten zaručuje přilnavost v klíčových částech, pomáhá ti zůstat na nohou a držet stabilitu na kamenitých stezkách a zároveň zajišťuje pohodlí na silnici.

    Další výhody:

  • Gumová podrážka přesahuje na špičku a zvyšuje tak odolnost boty.

    Podrobnosti o produktu:

  • Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Ženy
    Sport Běh
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike W REACT PEGASUS TRAIL
    Tenisky
    Nike W REACT PEGASUS TRAIL