sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Kód položky : CZ0219-008
Isbn: CZ0219-008
Nike

Nike Court Air Zoom Vapor Pro

Kód položky : CZ0219-008
Isbn: CZ0219-008
NikeCourt Air Zoom Vapor ProPánské tenisky na antukové kurtyLEHČÍ NEŽ KDYKOLI.Teniska NikeCourt Air Zoom Vapor Pro využívá vše, co jste si oblíbili na modelu NikeCourt Air Zoom Vapor X, a je lehčí a podpůrnější. Aktualizované asymetrické šněrování objímá a obsahuje nohu při rychlých střizích a rychlých úderech. Třívrstvá konstrukce zajišťuje prodyšnost, stabilitu a odolnost tam, kde jsou nejvíce potřeba, a to vše při zachování minimální hmotnosti.Lehká prodyšnostOdolná síťovina dýchá a pomáhá udržet nohy v chladu. Vnitřní strana síťoviny je zesílená v místech, kde potřebujete větší oporu. Vnější strana má tenké, pružné překrytí pro větší odolnost a stabilitu.Vyladěno pro tenisAsymetrické šněrování je navrženo tak, aby obepínalo a podporovalo vaši nohu při bočních pohybech. Střední šněrovací očka jsou pro větší odolnost při klouzání.Data-Driven TractionPodrážka ve tvaru rybí kosti využívá konstrukci založenou na datech, která vytváří nejlepší přilnavost ve své třídě, aniž by ovlivňovala vaši schopnost skluzu. Pryž je odstraněna v oblastech s nízkým opotřebením, aby se snížila hmotnost na minimum.Komfort na kurtuMěkká pěnová mezipodrážka má v patě jednotku Zoom Air, která zajišťuje nízkoprofilové a citlivé tlumení. Elastický vnitřní návlek obepne nohu a zajistí nošení jako v ponožce.Rám chodidla po celé délce na boční straně pomáhá stabilizovat nohu při rychlých řezech. Další podrobnosti Navrženo pro nošení na antukovém a padelovém povrchuVyjímatelná stélka.
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

NikeCourt Air Zoom Vapor Pro
Pánské tenisky na antukové kurty
LEHČÍ NEŽ KDYKOLI.
Teniska NikeCourt Air Zoom Vapor Pro využívá vše, co jste si oblíbili na modelu NikeCourt Air Zoom Vapor X, a je lehčí a podpůrnější. Aktualizované asymetrické šněrování objímá a obsahuje nohu při rychlých střizích a rychlých úderech. Třívrstvá konstrukce zajišťuje prodyšnost, stabilitu a odolnost tam, kde jsou nejvíce potřeba, a to vše při zachování minimální hmotnosti.

Lehká prodyšnost
Odolná síťovina dýchá a pomáhá udržet nohy v chladu. Vnitřní strana síťoviny je zesílená v místech, kde potřebujete větší oporu. Vnější strana má tenké, pružné překrytí pro větší odolnost a stabilitu.
Vyladěno pro tenis
Asymetrické šněrování je navrženo tak, aby obepínalo a podporovalo vaši nohu při bočních pohybech. Střední šněrovací očka jsou pro větší odolnost při klouzání.
Data-Driven Traction
Podrážka ve tvaru rybí kosti využívá konstrukci založenou na datech, která vytváří nejlepší přilnavost ve své třídě, aniž by ovlivňovala vaši schopnost skluzu. Pryž je odstraněna v oblastech s nízkým opotřebením, aby se snížila hmotnost na minimum.
Komfort na kurtu
Měkká pěnová mezipodrážka má v patě jednotku Zoom Air, která zajišťuje nízkoprofilové a citlivé tlumení. Elastický vnitřní návlek obepne nohu a zajistí nošení jako v ponožce.
Rám chodidla po celé délce na boční straně pomáhá stabilizovat nohu při rychlých řezech.

Další podrobnosti

  • Navrženo pro nošení na antukovém a padelovém povrchu
  • Vyjímatelná stélka

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Muži
Sport Tenis
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Court Air Zoom Vapor Pro
Tenisky
Nike Court Air Zoom Vapor Pro