sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Nike KD15
Kód položky : DC1975-101
Isbn: DC1975-101
Nike

Nike KD15

Kód položky : DC1975-101
Isbn: DC1975-101
SKVĚLE SEDÍ I PRUŽÍ. Zlomy na poslední chvíli a neuvěřitelné střely jsou pro Kevina Duranta typické. Jakmile se mu dostane míč do ruky, vypadá basketbal jako brnkačka. KD15 jsme zjednodušili, aby mu dávala jen to, co od ní chce: spoustu pružnosti, nohu v bezpečí a dokonalé pohodlí. Míň materiálu pod chodidlem a na svršku neruší a maximalizuje návratnost energie i celkové pohodlí, což je pro hráče v pohybu, jako je KD, klíčové. Zašněruj a zafixuj - Tkaničky se vinou letícími křídly po stranách. Když je utáhneš, křídla se stáhnou a bezpečně obepnou chodidlo. Příjemně měkké odpružení - Pěna Cushlon po celé délce a viditelná jednotka Air Zoom Strobel poskytují dvojí vrstvu měkkého, příjemného a citlivého tlumení. S jednotkou Air Zoom Strobel už není potřeba další vrstva. Citlivě vrací energii přímo pod chodidlo. Pohodlí jako ve vyšlápnuté botě - Snížené vrstvy na svršku osvobozují botu od nadbytečné hmotnosti, takže se v nich pohodlně uvelebíš. Pevnost v pohybu - Vzor podrážky připomíná topografickou mapu s reliéfy hřebenů, které se vlní různými směry, a výborně zabírá při každém pohybu. V gumové části najdeš tvarované heslo „EASY“, které připomíná lehkost hry Kevina Duranta. Další výhody: Tenké krycí vrstvy chrání špičky před odíráním. Tvarované logo KD..
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

SKVĚLE SEDÍ I PRUŽÍ.

Zlomy na poslední chvíli a neuvěřitelné střely jsou pro Kevina Duranta typické. Jakmile se mu dostane míč do ruky, vypadá basketbal jako brnkačka. KD15 jsme zjednodušili, aby mu dávala jen to, co od ní chce: spoustu pružnosti, nohu v bezpečí a dokonalé pohodlí. Míň materiálu pod chodidlem a na svršku neruší a maximalizuje návratnost energie i celkové pohodlí, což je pro hráče v pohybu, jako je KD, klíčové.

  • Zašněruj a zafixuj - Tkaničky se vinou letícími křídly po stranách. Když je utáhneš, křídla se stáhnou a bezpečně obepnou chodidlo.
  • Příjemně měkké odpružení - Pěna Cushlon po celé délce a viditelná jednotka Air Zoom Strobel poskytují dvojí vrstvu měkkého, příjemného a citlivého tlumení. S jednotkou Air Zoom Strobel už není potřeba další vrstva. Citlivě vrací energii přímo pod chodidlo.
  • Pohodlí jako ve vyšlápnuté botě - Snížené vrstvy na svršku osvobozují botu od nadbytečné hmotnosti, takže se v nich pohodlně uvelebíš.
  • Pevnost v pohybu - Vzor podrážky připomíná topografickou mapu s reliéfy hřebenů, které se vlní různými směry, a výborně zabírá při každém pohybu. V gumové části najdeš tvarované heslo „EASY“, které připomíná lehkost hry Kevina Duranta.

    Další výhody: Tenké krycí vrstvy chrání špičky před odíráním. Tvarované logo KD.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Muži
    Sport Basketbal
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů
    Nike KD15
    Tenisky
    Nike KD15