sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Asics GEL-KAYANO 29
Kód položky : 1012B272-003
Isbn: 1012B272-003
Asics

Asics GEL-KAYANO 29

Kód položky : 1012B272-003
Isbn: 1012B272-003
Bota GEL-KAYANO™ 29 vytváří stabilní běžecký zážitek a citlivější pocit pod nohama. Díky nízkoprofilové vnější patní desce tento kousek pohodlně obepne vaše chodidlo s pokročilou podporou zadní části chodidla. Aktualizovali jsme také mezipodešev s odpružením FF BLAST™ PLUS. To pomáhá udržet botu lehkou a zároveň vytváří energičtější odraz při každém kroku. Na vnitřním úhlu mezipodešve je umístěn stabilizační prvek LITETRUSS™. Je navržen tak, aby pomáhal zabránit tomu, aby se noha během kroku stáčela příliš dovnitř.Technologie:Navržený pletený svršek zlepšuje prodyšnost. Přepracovaná vnější pata pomáhá udržet stabilitu nohy a zajišťuje pohodlnější krok. Technologie LITETRUSS™ zlepšuje mediální oporu a integritu střední části chodidla. Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ zlepšuje kompresi při došlapu. Odpružení zadní části chodidla technologií GEL™ zajišťuje dobré tlumení nárazů. Odpružení FF BLAST™ PLUS poskytuje lehké tlumení nárazů a citlivý odraz. Podšívka OrthoLite™ X-55 zvyšuje pohodlí. Reflexní detaily zlepšují viditelnost. AHARPLUS™ v patě zlepšuje odolnost podrážky.Nejméně 50 % hlavního materiálu svršku boty je vyrobeno z recyklovaných materiálů, aby se snížilo množství odpadu a emisí uhlíku. Podšívka ponožky se vyrábí procesem barvení roztokem, který snižuje spotřebu vody přibližně o 33 % a emise uhlíku přibližně o 45 % ve srovnání s běžnou technologií barvení..
Prosečna ocena:
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Bota GEL-KAYANO™ 29 vytváří stabilní běžecký zážitek a citlivější pocit pod nohama. Díky nízkoprofilové vnější patní desce tento kousek pohodlně obepne vaše chodidlo s pokročilou podporou zadní části chodidla. Aktualizovali jsme také mezipodešev s odpružením FF BLAST™ PLUS. To pomáhá udržet botu lehkou a zároveň vytváří energičtější odraz při každém kroku. Na vnitřním úhlu mezipodešve je umístěn stabilizační prvek LITETRUSS™. Je navržen tak, aby pomáhal zabránit tomu, aby se noha během kroku stáčela příliš dovnitř.

Technologie:

  • Navržený pletený svršek zlepšuje prodyšnost. Přepracovaná vnější pata pomáhá udržet stabilitu nohy a zajišťuje pohodlnější krok. Technologie LITETRUSS™ zlepšuje mediální oporu a integritu střední části chodidla. Funkce 3D SPACE CONSTRUCTION™ zlepšuje kompresi při došlapu. Odpružení zadní části chodidla technologií GEL™ zajišťuje dobré tlumení nárazů. Odpružení FF BLAST™ PLUS poskytuje lehké tlumení nárazů a citlivý odraz. Podšívka OrthoLite™ X-55 zvyšuje pohodlí. Reflexní detaily zlepšují viditelnost. AHARPLUS™ v patě zlepšuje odolnost podrážky.
  • Nejméně 50 % hlavního materiálu svršku boty je vyrobeno z recyklovaných materiálů, aby se snížilo množství odpadu a emisí uhlíku. Podšívka ponožky se vyrábí procesem barvení roztokem, který snižuje spotřebu vody přibližně o 33 % a emise uhlíku přibližně o 45 % ve srovnání s běžnou technologií barvení.

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Tenisky
    Skupina Obuv
    Pohlaví Ženy
    Sport Běh
    Značky Asics
    Věk Dospělí

    Nejnovější recenze produktu

    Zobrazená hodnocení byla získána výhradně od uživatelů, kteří si zakoupili tento produkt.
    Michaela
    Michaela
    12.03.2024. 08:58
    Geniální, pohodlné, jako každé boty z této běžecké řady.

    Podobné produkty

    Asics GEL-KAYANO 29
    Tenisky
    Asics GEL-KAYANO 29