Prohledejte web
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Nike Air Zoom Crossover 2
Kód položky : FB2689-002
Nike

Nike Air Zoom Crossover 2

Kód položky : FB2689-002
Máme pro tebe novinku – obloha už není limit! Nic tě neomezuje a ty tak můžeš posunout svoji hru zas o kus dál. Tyhle středně vysoké basketbalové boty, testované sportovkyněmi (a připravené na všechno), krásně pruží a mají tlumení na těch správných místech. Vzorek podrážky s pilovými zoubky dodá potřebnou přilnavost, takže tvůj crossover nevystihne žádný soupeř. Měkká pružnost Polstrovaný tkaný lem jemně zpevňuje nohu, takže můžeš dělat zasekávačky a kličky v naprostém pohodlí. Jednotka Zoom Air v patě a nízkoprofilová přední část boty zaručují dokonalou rovnováhu mezi odpružením a tlumením, takže můžeš hrát na té nejvyšší úrovni. Lepší zasekávačky díky pilovým zoubkům Vylepši svůj crossover s trakčním paprskovitým vzorkem, který vypadá jako zuby pily. Díky skvělé přilnavosti budeš mít pevnou půdu pod nohama a můžeš sebevědomě předvádět svoji velkolepou hru. Lehká a nízká Materiály, které jsme použili, jsme pečlivě vybírali tak, aby tahle bota byla co nejlehčí. Nízké provedení zlepšuje kontakt se zemí, takže můžeš běhat, kličkovat a skákat na úplně nové úrovni. Další výhody Šněrování dodá potřebnou oporu a skelet ve střední části boty drží nohu při hře na místě. Měkký a pružný jazyk usnadňuje obouvání a zouvání. Díky nenápadné kombinaci klasických a moderních grafických prvků vyniknou tyhle tenisky na hřišti i mimo něj. Podrobnosti o produktu Klasické tkaničky Středně vysoký lem zpevňuje nohu Poutko na patě a jazyku.

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

2.039,00
2.039,00
2.039,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 3.5Y 35.5 22.5
  • 4Y 36 23
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
  • 6.5Y 39 24.5
  • 7Y 40 25
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Máme pro tebe novinku – obloha už není limit! Nic tě neomezuje a ty tak můžeš posunout svoji hru zas o kus dál. Tyhle středně vysoké basketbalové boty, testované sportovkyněmi (a připravené na všechno), krásně pruží a mají tlumení na těch správných místech. Vzorek podrážky s pilovými zoubky dodá potřebnou přilnavost, takže tvůj crossover nevystihne žádný soupeř.


Měkká pružnost

Polstrovaný tkaný lem jemně zpevňuje nohu, takže můžeš dělat zasekávačky a kličky v naprostém pohodlí. Jednotka Zoom Air v patě a nízkoprofilová přední část boty zaručují dokonalou rovnováhu mezi odpružením a tlumením, takže můžeš hrát na té nejvyšší úrovni.


Lepší zasekávačky díky pilovým zoubkům

Vylepši svůj crossover s trakčním paprskovitým vzorkem, který vypadá jako zuby pily. Díky skvělé přilnavosti budeš mít pevnou půdu pod nohama a můžeš sebevědomě předvádět svoji velkolepou hru.


Lehká a nízká

Materiály, které jsme použili, jsme pečlivě vybírali tak, aby tahle bota byla co nejlehčí. Nízké provedení zlepšuje kontakt se zemí, takže můžeš běhat, kličkovat a skákat na úplně nové úrovni.


Další výhody

Šněrování dodá potřebnou oporu a skelet ve střední části boty drží nohu při hře na místě.
Měkký a pružný jazyk usnadňuje obouvání a zouvání.
Díky nenápadné kombinaci klasických a moderních grafických prvků vyniknou tyhle tenisky na hřišti i mimo něj.

Podrobnosti o produktu

Klasické tkaničky
Středně vysoký lem zpevňuje nohu
Poutko na patě a jazyku

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Skupina Obuv
Pohlaví Děti chlapci
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Pro teenagery
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Air Zoom Crossover 2
Tenisky
Nike Air Zoom Crossover 2