Prohledejte web
Nike Miler
Nike Miler
Nike Miler
Nike Miler
Nike Miler
Nike Miler
Nike Miler
Nike Miler
Kód položky : DV9315-010
Isbn: DV9315-010
Nike

Nike Miler

Kód položky : DV9315-010
Isbn: DV9315-010
Polykej další kilometry v tričku, které s tebou zvládne vše. Tričko Miler, které dobře odvádí pot, je zpět v delším střihu a ultralehkém materiálu, takže lépe ochrání bez zbytečné zátěže. Je chladivé i prodyšné. Má pohodlný a volný střih, který tě rozhodně nezpomalí. Navíc tě UV ochrana lépe zakryje před slunečními paprsky. Výhody Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Mimořádně lehká pletenina má líc ze síťoviny a hladký zadní díl, který chladí a příjemně se nosí. Tento kousek chrání zakryté části těla před slunečním zářením UVA a UVB. Podrobnosti o produktu Reflexní logo Swoosh Páska „Nike Running“ za krkem 100 % polyester Prát v pračce Dovoz Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku.

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKY - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

Kup 2 různé produkty a ten levnější získáš s 50% slevou. Kód: EASTER50

 

- nelze kombinovat s jinými promo kódy a kartou S&B

- kód se automaticky použije, když jsou v košíku 2 označené produkty

 

859,00
859,00
859,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Polykej další kilometry v tričku, které s tebou zvládne vše. Tričko Miler, které dobře odvádí pot, je zpět v delším střihu a ultralehkém materiálu, takže lépe ochrání bez zbytečné zátěže. Je chladivé i prodyšné. Má pohodlný a volný střih, který tě rozhodně nezpomalí. Navíc tě UV ochrana lépe zakryje před slunečními paprsky.


Výhody

Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí.
Mimořádně lehká pletenina má líc ze síťoviny a hladký zadní díl, který chladí a příjemně se nosí.
Tento kousek chrání zakryté části těla před slunečním zářením UVA a UVB.

Podrobnosti o produktu

Reflexní logo Swoosh
Páska „Nike Running“ za krkem
100 % polyester
Prát v pračce
Dovoz
Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Trička
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Miler
Trička
Nike Miler