Prohledejte web
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Nike Pro
Kód položky : FB7932-010
Nike

Nike Pro

Kód položky : FB7932-010
V kolekci Nike Pro můžeš sebejistě překonávat své osobní cíle. Tenhle přiléhavý top je hladký a pružný a hodí se na tvé oblíbené sporty a cvičení. Navíc má zaoblený lem, který lépe kryje, nebo dodá jistotu, když se zastrká do kalhot. S potem se můžeš rozloučit Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí. Stvořená k pohybu Pružná pletenina příjemně obepíná tělo, takže se můžeš při cvičení a aktivitách přirozeně hýbat. Hladké a ploché švy nikde netlačí. Víc tepla Zaoblený lem lépe schová záda při protahování a dynamických pohybech. Díky prodloužené délce můžeš tričko pohodlně zastrčit do kalhot. Podrobnosti o produktu 90 % polyester / 10 % elastan Prát v pračce.

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

859,00
859,00
687,00
Ušetříte: 172,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
644,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

V kolekci Nike Pro můžeš sebejistě překonávat své osobní cíle. Tenhle přiléhavý top je hladký a pružný a hodí se na tvé oblíbené sporty a cvičení. Navíc má zaoblený lem, který lépe kryje, nebo dodá jistotu, když se zastrká do kalhot.


S potem se můžeš rozloučit

Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od kůže na povrch látky, kde se rychle odpaří. Zůstaneš proto v suchu a pohodlí.


Stvořená k pohybu

Pružná pletenina příjemně obepíná tělo, takže se můžeš při cvičení a aktivitách přirozeně hýbat. Hladké a ploché švy nikde netlačí.


Víc tepla

Zaoblený lem lépe schová záda při protahování a dynamických pohybech. Díky prodloužené délce můžeš tričko pohodlně zastrčit do kalhot.


Podrobnosti o produktu

90 % polyester / 10 % elastan
Prát v pračce

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Trička
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Doplňte outfit

Podobné produkty

Nike Pro
Trička
Nike Pro