Prohledejte web
Nike Yoga Dri-FIT
Nike Yoga Dri-FIT
Nike Yoga Dri-FIT
Nike Yoga Dri-FIT
Nike Yoga Dri-FIT
Nike Yoga Dri-FIT
Nike Yoga Dri-FIT
Nike Yoga Dri-FIT
Kód položky : DM7025-661
Nike

Nike Yoga Dri-FIT

Kód položky : DM7025-661
Dámský top na jógu Nike Yoga Dri-FIT je vyroben z měkké, pružné tkaniny odvádějící pot a je prodyšnou vrstvou navrženou tak, aby vám při pohybu zajistila pohodlí..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Dámský top na jógu Nike Yoga Dri-FIT je vyroben z měkké, pružné tkaniny odvádějící pot a je prodyšnou vrstvou navrženou tak, aby vám při pohybu zajistila pohodlí.

Spuštěné ramenní švy, boční rozparky a delší zadní lem vám umožní ohýbat se, natahovat a volně se pohybovat mezi jednotlivými pozicemi. Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky a zajišťuje rychlejší odpařování, takže zůstanete v suchu a svěží. Tento produkt je vyroben z nejméně 75 % z udržitelných materiálů, a to ze směsi recyklovaného polyesteru a vláken organické bavlny.

Specifikace:

  • Široký střih
  • Technologie Dri-FIT
  • Spuštěné ramenní švy
  • Boční rozparky
  • Delší zadní lem
  • Složení: 81 % polyester , 13% bavlna, 6% spandex
  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Trička
    Skupina Oblečení
    Pohlaví Ženy
    Sport Trénink
    Značky Nike
    Věk Dospělí

    Nike

    Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

    Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

    Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    Nike Yoga Dri-FIT
    Trička
    Nike Yoga Dri-FIT