Prohledejte web
Salomon OUTLINE SUMMER SS TEE W
Kód položky : LC1708900
Isbn: LC1708900
Salomon

Salomon OUTLINE SUMMER SS TEE W

Kód položky : LC1708900
Isbn: LC1708900
Hledáte praktické a zároveň hezké tričko? Dámské tričko OUTLINE SUMMER kombinuje lehké pohodlí s aktivním řízením vlhkosti, abyste vypadali a cítili se skvěle. Melanžová příze na přední straně je měkká na dotek, zatímco díky síťovině na zadní straně je tričko opravdu prodyšné.Technologie:Vypadejte a ciťte se skvěle i na cestách. Lehký komfort: Toto tričko s melanžovou přízí v přední části, síťovanou zadní částí a aktivním střihem je měkké, lehké a příjemné na nošení. Řízení vlhkosti: Technologie AdvancedSkin ActiveDry odvádí vlhkost, zatímco díky síťovině na zádech je tričko opravdu prodyšné i s batohem. Outdoorová všestrannost: Díky líbivému střihu, který není příliš krátký, a minimalistickému designu můžete toto tričko nosit celé léto od vrcholků hor až po centrum města. Active fit: Přiléhavý střih ve vrchní a spodní části. Ani příliš těsný, ani příliš volný, takže vám umožňuje se svobodně pohybovat. AdvancedSkin ActiveDry: Technické tkaniny AdvancedSkin zvyšují pohodlí těla tím, že vás udržují v suchu, v teple a chrání, když je potřeba a kde je potřeba. Prodyšná síťovina: Vysoce kvalitní podšívka s vysokou prodyšností a rychlým odvodem vlhkosti. Podšívka: Prodyšná síťovina.
1.050,00
599,00
539,00
Ušetříte: 511,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
479,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Hledáte praktické a zároveň hezké tričko? Dámské tričko OUTLINE SUMMER kombinuje lehké pohodlí s aktivním řízením vlhkosti, abyste vypadali a cítili se skvěle. Melanžová příze na přední straně je měkká na dotek, zatímco díky síťovině na zadní straně je tričko opravdu prodyšné.

Technologie:

Vypadejte a ciťte se skvěle i na cestách.
Lehký komfort: Toto tričko s melanžovou přízí v přední části, síťovanou zadní částí a aktivním střihem je měkké, lehké a příjemné na nošení.
Řízení vlhkosti: Technologie AdvancedSkin ActiveDry odvádí vlhkost, zatímco díky síťovině na zádech je tričko opravdu prodyšné i s batohem.
Outdoorová všestrannost: Díky líbivému střihu, který není příliš krátký, a minimalistickému designu můžete toto tričko nosit celé léto od vrcholků hor až po centrum města.
Active fit: Přiléhavý střih ve vrchní a spodní části. Ani příliš těsný, ani příliš volný, takže vám umožňuje se svobodně pohybovat.
AdvancedSkin ActiveDry: Technické tkaniny AdvancedSkin zvyšují pohodlí těla tím, že vás udržují v suchu, v teple a chrání, když je potřeba a kde je potřeba.
Prodyšná síťovina: Vysoce kvalitní podšívka s vysokou prodyšností a rychlým odvodem vlhkosti.
Podšívka: Prodyšná síťovina
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Trička
Skupina Oblečení
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Salomon
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Salomon OUTLINE SUMMER SS TEE W
Trička
Salomon OUTLINE SUMMER SS TEE W