Prohledejte web
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Kód položky : CZ9070-010
Isbn: CZ9070-010
Nike

Nike Windrunner

Kód položky : CZ9070-010
Isbn: CZ9070-010
BĚŽECKÁ BUNDA NIKE. Bunda Nike Windrunner je vylepšená o vodoodpudivý materiál a možnost sbalení. Větrací prvky na zádech a v chevronovém vzoru příjemně chladí, když se při běhu dostaneš do tempa. Alespoň 50% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken. Udrží tě v suchu - Vylepšený materiál ze strečové tkaniny má vodoodpudivé vlastnosti. Lepší pružnost materiálu ti dovolí se volně hýbat. Funkční podrobnosti - Kultovní chevronový vzor zároveň zlepšuje větrání. Švy na chevronovém vzoru a rukávech při běhání nerozptylují. Praktické kapsy - Bunda se dá sbalit do kapsy na zadním dílu, když si potřebuješ sundat jednu vrstvu. Nosit ji pak můžeš jednoduše za pásek přes rameno. Další výhody:Zadní větrací otvor zlepšuje proudění vzduchu, když se dostaneš do tempa. Nastavitelnou kapuci si upravíš, jak potřebuješ. Tenhle produkt chrání zakryté části těla před slunečním zářením UVA a UVB. Na nezakryté části doporučujeme použít kvalitní opalovací krém. Podrobnosti o produktu:Reflexní logo Swoosh vlevo na hrudi. Reflexní pruhy na ramenních švech a rukávech. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku. Svrchní část: 93% polyester / 7% elastan. Síťovina: 100% polyester. Prát v pračce. Dovoz..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

2.699,00
1.899,00
1.709,00
Ušetříte: 990,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.519,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

BĚŽECKÁ BUNDA NIKE.

Bunda Nike Windrunner je vylepšená o vodoodpudivý materiál a možnost sbalení. Větrací prvky na zádech a v chevronovém vzoru příjemně chladí, když se při běhu dostaneš do tempa. Alespoň 50% produktu tvoří tkanina z recyklovaných polyesterových vláken.
Udrží tě v suchu - Vylepšený materiál ze strečové tkaniny má vodoodpudivé vlastnosti. Lepší pružnost materiálu ti dovolí se volně hýbat.
Funkční podrobnosti - Kultovní chevronový vzor zároveň zlepšuje větrání. Švy na chevronovém vzoru a rukávech při běhání nerozptylují.
Praktické kapsy - Bunda se dá sbalit do kapsy na zadním dílu, když si potřebuješ sundat jednu vrstvu. Nosit ji pak můžeš jednoduše za pásek přes rameno.

Další výhody:
Zadní větrací otvor zlepšuje proudění vzduchu, když se dostaneš do tempa. Nastavitelnou kapuci si upravíš, jak potřebuješ. Tenhle produkt chrání zakryté části těla před slunečním zářením UVA a UVB. Na nezakryté části doporučujeme použít kvalitní opalovací krém.

Podrobnosti o produktu:
Reflexní logo Swoosh vlevo na hrudi. Reflexní pruhy na ramenních švech a rukávech. Nepoužívat jako osobní ochrannou pomůcku. Svrchní část: 93% polyester / 7% elastan. Síťovina: 100% polyester. Prát v pračce. Dovoz.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Větrovky
Skupina Oblečení
Pohlaví Muži
Sport Běh
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Windrunner
Větrovky
Nike Windrunner