sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
LÉTO JE TADY: VYJDĚTE Z POSILOVNY A CVIČTE VENKU!
Blog
10.07.2023.
Blog

LÉTO JE TADY: VYJDĚTE Z POSILOVNY A CVIČTE VENKU!

10.07.2023.

I když posilovny mají své výhody, sluneční paprsky nám umožňují trávit více času venku. Využijte každou chvilku v přírodě moudře, aktivujte své tělo a osvěžte svou mysl. Ať už dáváte přednost sólovému cvičení, nebo jste týmový hráč, venkovní sporty vám pomohou udržet si motivaci, která se při neustálém cvičení v hale může vytratit. Jistě budete souhlasit, že změna je dobrá.

Procházky a běhání v přírodě

Jednoduchý běh nebo procházka v přírodě je příležitostí prozkoumat okolí a zároveň posílit své tělo. Běh jako vynikající kardio trénink pomáhá zlepšit vytrvalost, spalovat kalorie a udržovat zdravou tělesnou hmotnost. Pohodlné sportovní tričko, šortky, tréninkové legíny a kvalitní běžecké boty tento druh potěšení maximalizují. Prodyšnost, pružnost a antibakteriální vlastnosti materiálů použitých ve sportovní kolekci zajistí, že vás při vaší oblíbené činnosti nebude nic rušit.

Pro ty, kteří neradi běhají, jsou švihadla ideálním kardio cvičením, které můžete provádět venku, a jako sportovní náčiní se dají snadno sbalit, takže nezaberou příliš mnoho místa v batohu nebo oblíbené sportovní tašce.

Venkovní fitness

Výběrem kvalitní podložky na cvičení si zajistíte pohodlný povrch pro fitness nebo jógu a přivedete své tělo i mysl do úplné rovnováhy. Pro ty, kteří rádi cvičí se zátěží a navíc posilují svaly, jsou ideálním řešením činky a bradla. Abyste předešli zraněním a plně se věnovali tréninku, doplňte svou fitness výbavu o pár rukavic, které vám poskytnou dodatečné pohodlí a ochranu. Velmi praktické jsou elastické gumy na cvičení a protahování, které vám budou skvělým spojencem při udržování kondice a které si můžete vzít všude s sebou a využít je i při venkovním tréninku. Na pikniku nebo na párty u bazénu vytáhněte cvičební pomůcky a zábava pro celou partu je zaručena. Motivace je nejsilnější ve skupinách.

V létě je nejlépe u vody.

Ať už jste na pláži, u řeky, jezera nebo v bazénu, plavání je skvělý způsob, jak se ochladit a zůstat aktivní. Kromě toho, že je plavání skvělým cvičením pro celé tělo, má blahodárný vliv na vnitřní rovnováhu a klid. Prozkoumejte různé druhy plavání, jako je volný styl, plavání vzad nebo prsa, a užijte si ve vodě zábavu při sportování. Ve vaší plážové tašce nesmí chybět plavky nebo šortky, zatímco ploutve a plavecké brýle mohou učinit vodní aktivity ještě vzrušujícími. Zvláštní sportovní výzvou jsou stále populárnější sup paddleboardy, na kterých kromě náročného pádlování můžete dělat série dřepů, výpadů nebo kliků a zapojit doslova všechny svaly na těle. Skutečná malá venkovní posilovna.

Buďte součástí týmu

Venkovní aktivity v letních měsících se neomezují pouze na individuální sporty. Týmové míčové sporty jsou nepostradatelnou formou zábavy, ať už jde o volejbal, basketbal nebo fotbal. Pořádejte zápasy nebo turnaje se svými přáteli a rodinou. Získáte tak příležitost navázat kontakt, zlepšit své sportovní dovednosti a strávit kvalitní čas na čerstvém vzduchu. A stejně vzrušující formou rekreace a tréninku může být i badminton, zejména pokud máte dobrého soupeře. Můžete se také připojit k cyklistickým, běžeckým nebo outdoorovým fitness skupinám a poznat nové lidi s podobnými zájmy.

Pro bezstarostné léto

Je důležité si uvědomit, že při venkovních sportovních aktivitách je třeba dodržovat náležitá opatření, abyste zůstali v bezpečí a zdraví. Například při jízdě na kole nezapomeňte používat ochranné pomůcky, jako je helma. Sluneční světlo je sice nejlepším přirozeným zdrojem vitaminu D, ale může mít i negativní vliv na pokožku, protože nadměrné vystavování se slunci může být škodlivé, proto si nezapomeňte vzít oblíbenou čepici nebo klobouk. Nezbytnou součástí účinné ochrany jsou také sluneční brýle a krém s UV filtrem. Dodržujte bezpečnostní pravidla a sledujte svůj organismus, abyste se vyhnuli přehřátí nebo dehydrataci. Dbejte na to, abyste s sebou vždy měli láhev s vodou.

Pospěšte si, nejkrásnější roční období je tady

Sportovní aktivity v přírodě během léta zlepšují kondici, snižují stres, podporují dobrou náladu a poskytují příležitost k poznávání a dobrodružství. Ať už se rozhodnete plavat, běhat, jezdit na kole nebo provozovat kolektivní sporty, využijte léto ke spojení s přírodou a užijte si všech jejích půvabů a my vám v našem e-shopu nabízíme vše, co k tomuto dobrodružství potřebujete.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
11.
Jan.
Blog
Vstup do nového roku může být ideální dobou pro stanovení cílů a předsevzetí, která vás budou ...
03.
Jan.
Blog
I když si možná myslíte, že když za oknem vidíte sníh, je bezpečnější zůstat doma pod peřinou a odložit běžeck&eacu...
18.
Dec.
Běh
Překážkové závody neboli závody OCR (obstacle course racing) jsou terénní závody, při kterých kromě u...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
11.
Dec.
Trénink
Ať už běháte, věnujete se fitness, jízdě na kole nebo jiné sportovní aktivitě, tato nedílná součást dá...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
03.
Nov.
Blog
Začátek listopadu nám přináší chladnější dny, takže pokud jste ještě nenašli dokonalou zimn&ia...
31.
Oct.
Blog
Proč slavná německá outdoorová značka již více než čtyři desetiletí pomáhá dobrodruhům po celém světě...