sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
SVÁTKY SE BLÍŽÍ: NÁPADY NA NEJLEPŠÍ SPORTOVNÍ DÁRKY
SVÁTKY SE BLÍŽÍ: NÁPADY NA NEJLEPŠÍ SPORTOVNÍ DÁRKY
Zajímavosti
16.03.2023.
Zajímavosti

SVÁTKY SE BLÍŽÍ: NÁPADY NA NEJLEPŠÍ SPORTOVNÍ DÁRKY

16.03.2023.

Sváteční euforie často znamená nákup dárků na poslední chvíli. Je to především kvůli nedostatku času nebo málo nápadům, co darovat svým blízkým? Pojďme to tentokrát změnit. Nákup ideálních dárků včas a užívat si vybírání bez spěchu a chvátání – ano, je to možné! Vezměte nás za slovo.

Sport si podmaní jak rekreační a profesionální hráče, tak i oddané fanoušky. Někteří lidé sportují, jiní ho sledují. Tak proč by to nemohl být zdroj skvělých nápadů na originální dárky, takové, které přinesou spoustu radosti a objetí. Klíčem ke všemu je dát něco výjimečného dle toho, co má milovaný člověk opravdu rád. Pokud si nejste jisti, jak vybrat sportovní dárek, nezoufejte. Níže přinášíme pár nápadů, jak si usnadnit tento předvánoční shon.

 

BASKETBAL NEBO FOTBAL – VĚČNÉ DILEMA

Pro vášnivé fotbalové a basketbalové fanoušky, kteří nevynechají jediný zápas, je skvělým dárkem fotbalový nebo basketbalový dres. A pokud je ještě podepsán svým oblíbeným hráčem, nemůžete udělat chybu! Dotyčný člověk ani nemusí trénovat výše zmíněný sport, stačí jen vášnivě fandit ve stejném dresu na zápase, že? Pokud chcete, aby byl zážitek kompletní, lístky na zápas tuto osobu naprosto jistě potěší. Pro ty, kteří rádi rekreačně hrají fotbal nebo basketbal s vlastním týmem, jsou míč, basketbalové tenisky nebo kopačky/tenisky také skvělým dárkem. Tento dárek ocení zejména vaše děti. Sběratelé budou potěšeni suvenýry s autogramem oblíbeného hráče, knihami o sportu a biografiemi. Možná budete muset vynaložit trochu více úsilí, ale budete mít originální a nezapomenutelný dárek.

 

DÁREK JAKO MOTIVACE K JEŠTĚ LEPŠÍM VÝSLEDKŮM V TRÉNINKU

Pokud jsou mezi vašimi blízkými ti, kteří tvrdě trénují, jistě ocení některé z dárků, které jim pomohou být ještě lepší. Milovníci posiloven budou mít radost z tréninkových rukavic nebo někteří z fitness pomůcek, zatímco cvičební podložka je skvělá pro všechny, kteří rádi chodí na jógu nebo pilates. Nemusíme zmiňovat kvalitní batohy a tréninkové tašky, které jsou skvělým dárkem pro všechny, kteří vedou aktivní životní styl. Potěšit také můžete zakoupením atraktivního trička nebo barevných legín, protože když do posilovny, tak stylově!

 

POTĚŠTE VÁŠNIVÉHO BĚŽCE SPRÁVNOU VOLBOU

Vášnivé milovníky běhu potěší každý kus běžeckého vybavení. Široká a zajímavá nabídka zmírní vaše obavy. Ať už to bude lehká běžecká bunda s reflexními detaily, tričko, které snadno schne nebo kapuce, která nabídne dostatečnou ochranu – volba je na vás. Pokud jste připraveni utratit více peněz, nezapomeňte, že boty jsou pro běžce nesmírně důležité, proto ocení kvalitní pár běžeckých bot. Vzhledem k tomu, že běh je aktivita, která vyžaduje lehké a nezatěžovací vybavení, stejně jako gadgety, které usnadní a učiní tuto činnost zajímavou, dobrý pár sluchátek nebo některé z "chytrých" sportovních hodinek jsou hitem.

 

OUTDOOR JAKO INSPIRACE PRO NOVOROČNÍ DÁREK

Stále populárnější outdoorové aktivity jsou skutečnou inspirací pro originální dárek. Pokud je váš blízký příznivcem stejného, nemusíte se obávat. Zajímavá láhev na vodu, lyžařské rukavice nebo turistické hůlky jsou nejen krásným, ale také velmi praktickým a hodnotným dárkem. Příbory do přírody, sada turistického nářadí nebo možná spací pytel, proč ne? Samozřejmostí je kvalitní turistický batoh, stejně jako vhodná obuv a oblečení, takže ti, kteří mají větší rozpočet na dárky, budou mít výběr mnohem jednodušší.

 

NEZAPOMEŇTE – PRO KAŽDÉHO JE TEN SPRÁVNÝ DÁREK

A i když někdo nesportuje, vždy můžete vybrat dárek v podobě lifestylového oblečení nebo obuvi, protože všichni si rádi užíváme pohodlí. Pokud chceme, aby se milovaný člověk více věnoval sám sobě, chvilkám radosti nebo aktivnímu odpočinku, pak je kolekce sportovního životního stylu skvělým zdrojem inspirace pro dárek. Módní legíny nebo měkké a pohodlné tepláky jsou nejen vyhrazeny pro vyjížďku, ale také pro pohodlí domova. Pro milovnice sportovního stylu, které milují odvážné kombinace, jsou skvělým dárkem jedny ze sportovních šatů, které lze kombinovat téměř s čímkoliv a vypadají stejně atraktivně. Kvalitní pánské polo tričko nebo brýle jsou klasickou, ale stejně dobrou volbou. Rádi bychom zmínili, že pokud uděláte chybu při výběru velikosti, střihu nebo barvy, produkt lze snadno a rychle vyměnit za ten, který dokonale padne. Takže ani tam nemáte důvod se obávat. Stačí si uschovat účtenku.

 

Pokud si stále nejste jisti, co byste mohli vašemu blízkému darovat, nabízíme vám dárkové poukázky, které také mohou být skvělou volbou.

Světoznámé značky, špičkové sportovní vybavení a velký výběr modelů, které drží krok s novými technologiemi, na vás čekají v našich prodejnách nebo v internetovém obchodě. Jsme si jisti, že neuděláte chybu.

Ho-Ho-Ho!

Tým Sport Vision

Podobné články

16.
Mar.
Zajímavosti
Přinášíme vám pár skvělých tipů na nákup dárku pro milovanou osobu k Valentýnu.
16.
Mar.
Zajímavosti
V tomto textu řešíme pochybnosti, které jste museli mít při výběru oblečení na lyžování. Jak se obl&e...