Prohledejte web
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Kód položky : DJ4978-700
Nike

Nike Mercurial Vapor 15 Elite

Kód položky : DJ4978-700
V odvážném designu kopaček Vapor 15 Elite FG okamžitě ovládnete hřiště. Mají přidanou jednotku Zoom Air, vyrobenou speciálně pro fotbal, a přilnavou texturu nahoře pro výjimečný dotek, takže můžete dominovat v posledních minutách zápasu – když na tom záleží nejvíc. Pocítíte výbušnou rychlost, až se budete prohánět po hřišti a rozhodující momenty odehrajete svižně a rychle. Rychlost je ve vzduchu.Poprvé v historii vyvinula společnost Nike zcela novou, pro fotbal specifickou jednotku 3/4 Zoom Air. Ta je umístěna v desce a poskytuje dodatečnou úroveň pružnosti pod nohama, která vám pomáhá pohybovat se na hřišti rychleji a vytvářet separace, ať už střílíte góly, jste první u míče nebo obcházíte obránce.Rychloupínací klec uvnitř konstrukce je vyrobena z tenkého, ale pevného materiálu, který upevňuje chodidlo k platformě, aniž by přidával další hmotnost.Troj hvězdičkové hroty zajišťují více směrnou trakci při každém kroku, takže můžete rychle a jistě měnit směr. Patní hroty zajišťují trakci a stabilitu při prudkém brzdění. Středové hroty na špičce vám poskytnou trakci při výbušných startech.Přepracovaný design zlepšuje přizpůsobení, takže lépe kopíruje chodidlo. Toho bylo dosaženo provedením několika testů nošení na stovkách sportovců. Výsledkem je lépe tvarovaná oblast špičky a lepší fixace v patě.Svršek je vyroben z materiálu Vaporposite+, který kombinuje přilnavou síťovinu s prémiovým materiálem pro optimální kontrolu míče při vysokých rychlostech. Materiál poskytuje na dotek příjemný pocit po celém povrchu svršku. Je měkký, ale stabilní a těsně obepíná nohu, takže při driblování, přihrávkách nebo skórování máte přirozenější pocit z míče.Vhodné pro použití na mírně vlhkých hřištích s krátkou trávou..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

6.429,00
6.429,00
6.429,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 7 40 25
  • 7.5 40.5 25.5
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

V odvážném designu kopaček Vapor 15 Elite FG okamžitě ovládnete hřiště. Mají přidanou jednotku Zoom Air, vyrobenou speciálně pro fotbal, a přilnavou texturu nahoře pro výjimečný dotek, takže můžete dominovat v posledních minutách zápasu – když na tom záleží nejvíc. Pocítíte výbušnou rychlost, až se budete prohánět po hřišti a rozhodující momenty odehrajete svižně a rychle. Rychlost je ve vzduchu.
Poprvé v historii vyvinula společnost Nike zcela novou, pro fotbal specifickou jednotku 3/4 Zoom Air. Ta je umístěna v desce a poskytuje dodatečnou úroveň pružnosti pod nohama, která vám pomáhá pohybovat se na hřišti rychleji a vytvářet separace, ať už střílíte góly, jste první u míče nebo obcházíte obránce.
Rychloupínací klec uvnitř konstrukce je vyrobena z tenkého, ale pevného materiálu, který upevňuje chodidlo k platformě, aniž by přidával další hmotnost.
Troj hvězdičkové hroty zajišťují více směrnou trakci při každém kroku, takže můžete rychle a jistě měnit směr. Patní hroty zajišťují trakci a stabilitu při prudkém brzdění. Středové hroty na špičce vám poskytnou trakci při výbušných startech.
Přepracovaný design zlepšuje přizpůsobení, takže lépe kopíruje chodidlo. Toho bylo dosaženo provedením několika testů nošení na stovkách sportovců. Výsledkem je lépe tvarovaná oblast špičky a lepší fixace v patě.
Svršek je vyroben z materiálu Vaporposite+, který kombinuje přilnavou síťovinu s prémiovým materiálem pro optimální kontrolu míče při vysokých rychlostech. Materiál poskytuje na dotek příjemný pocit po celém povrchu svršku. Je měkký, ale stabilní a těsně obepíná nohu, takže při driblování, přihrávkách nebo skórování máte přirozenější pocit z míče.
Vhodné pro použití na mírně vlhkých hřištích s krátkou trávou.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Kopačky
Skupina Obuv
Pohlaví Unisex
Sport Fotbal
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike Mercurial Vapor 15 Elite
Kopačky
Nike Mercurial Vapor 15 Elite