Prohledejte web
Columbia #MadeForOutside: Nová kolekce, která vás zve k prozkoumání
Novinky
16.03.2023.
Novinky

Columbia #MadeForOutside: Nová kolekce, která vás zve k prozkoumání

16.03.2023.

Outdoor je mnohem víc než venkovní aktivita. Je to spojení s přírodou, čerstvým vzduchem, úchvatnou horskou krajinou – sportování venku je jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit stresu a uniknout z každodenního života. Objevování nových stezek, dobývání nedosažitelných vrcholů a posouvání hranic nás činí silnějšími a připravenějšími čelit každodenním výzvám. Existuje mnoho důvodů, proč byste měli vystoupit ze své komfortní zóny, tak proč nevyužít chladného počasí a nevydat se na vzrušující dobrodružství v přírodě?

 

Nová kolekce legendární značky Columbia byla vytvořena tak, aby vás rozhýbala a povzbudila k objevování. Tato kolekce, navržená pro sezónu podzim/zima 2022, nám přináší funkční a trendy kousky obuvi, oblečení a vybavení, které vám zpříjemní pobyt v přírodě. Ať už jste fanouškem nejoblíbenějších podzimních aktivit, jako je pěší turistika a trailový běh, nebo se těšíte na sníh, nová kolekce je tu, aby vám poskytla podporu, kterou potřebujete. Technologie a materiály, které drží krok s předními outdoorovými trendy, vám pomohou zůstat déle aktivní v přírodě. Columbia #MadeForOutside je značka s více než 80letou tradicí a bohatými zkušenostmi, takže jistě nebudete překvapeni, že toto jméno je již známé po celém světě. Díky svému nasazení a touze spojit přírodu a sport si ji příznivci outdoorových sportovních aktivit užívají již desítky let. A tentokrát modely z nejnovější kolekce zaujmou svým moderním designem a vysokou funkčností.

 

Pokud dáváte přednost lehkým aktivitám, jako je pěší turistika nebo pěší turistika, pak jsou inovativní turistické tenisky peakfreak™ II nezbytnou součástí vaší sbírky. Tato lehká outdoorová obuv je navržená pro suché i mokré povrchy, zajišťuje stabilitu a pohodlí na každém kroku. Jsou vyrobeny z odolného a nepromokavého materiálu OutDry™, který je také prodyšný díky bezešvým síťovaným dílům. Mezipodešev je vyplněna pěnou Techlite+™, díky které budou hodiny chůze po horských stezkách pohodlnější. Pokud jste zkušený horolezec, víte, že bezpečnost je jednou z nejdůležitějších věcí, zvláště když je terén pod nohama skalnatý a nerovný. Proto by boty měly být spolehlivé a stabilní. Tyto tenisky mají podrážku Adapt Trax™ se strategicky umístěnými částmi, které zabraňují uklouznutí a umožňují optimální přilnavost k povrchu za všech povětrnostních podmínek, zejména na mokrém a kluzkém terénu. Další výhodou tohoto modelu je systém NAVIC FIT™ – inovativní metoda šněrování, která spočívá v tom, aby pata zůstala vždy pevná. Tenisky Columbia PEAKFREAK™ II jsou k dispozici v různých barvách, v pánských a dámských velikostech, takže si můžete snadno vybrat svůj pár a sladit je s outdoorovým oblečením.

 

Vzhledem k tomu, že se značka zaměřuje nejen na obuv, ale také na oblečení a vybavení pro outdoorové aktivity, v nové kolekci najdete také outdoorové bundy, lyžařské a turistické kalhoty, vesty, měkké a teplé fleecové mikiny, termoprádlo, které je nepostradatelným společníkem pro každého dobrodruha na cestách, ochranné rukavice, pletené klobouky módního střihu, ale také různé modely obuvi pro zimní podmínky. Doplňte svůj pobyt v přírodě některými z nich a buďte si jisti, že budete mít vždy tu správnou podporu.

 

Nečekejte na správný okamžik, abyste vyšli z domu a začali objevovat – začněte ještě dnes a nezapomeňte, že nová kolekce Columbia na vás čeká v našich obchodech a v internetovém obchodě.

 

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
14.
Jul.
Novinky
Pokud běháte pravidelně, je pro vás správná hydratace důležitou lekcí. Když budete vědět, kdy, kolik a jaké tekutin...
15.
Sep.
Novinky
Ve čtvrtek 21. července byla v přízemí obchodního centra Nový Smíchov v Praze otevřena první prodejna Sport Vision ...