sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
DOBÝVÁNÍ NOVÝCH TRHŮ: PRVNÍ PRODEJNA SPORT VISION OTEVŘENA V PRAZE
Novinky
15.09.2022.
Novinky

DOBÝVÁNÍ NOVÝCH TRHŮ: PRVNÍ PRODEJNA SPORT VISION OTEVŘENA V PRAZE

15.09.2022.

Ve čtvrtek 21. července byla v přízemí obchodního centra Nový Smíchov v Praze otevřena první prodejna Sport Vision v České republice. Oficiálně jsme se tak stali součástí dalšího, v pořadí již jedenáctého trhu, na kterém podnikáme. K oboustranné spokojenosti nám partnerství s A3 Sport, nejznámějším místním řetězcem sportovního vybavení, otevřelo možnost růstu a rozšíření naší vize sportu za hranice Balkánu.

Nová prodejna Sport Vision se nachází západně od centra Prahy, na adrese Plzeňská 8, v jednom z největších nákupních center v České republice a nabízí zákazníkům kvalitní sortiment obuvi, oblečení a vybavení pro sport a rekreaci renomovaných sportovních značek. Příznivci basketbalu, běhu, tréninku nebo outdoorových aktivit zde snadno najdou vše, co potřebují, protože každý kout je pečlivě vybaven. Kromě velkého výběru výkonnostního a lifestylového zboží pro dospělé je zde také pestrá nabídka pro děti všech věkových kategorií. Stejně jako v ostatních prodejnách Sport Vision najdete v rámci našeho sortimentu v nově otevřeném maloobchodním objektu v Praze zboží z aktuálních kolekcí značek Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Champion, Puma, Salomon a Merrell.

Od nynějška si sportovci a všichni milovníci sportovního stylu budou moci vychutnat jedinečný zážitek z nakupování. Podle ředitelky skupiny Sport Vision Dušicy Savić je cílem tohoto partnerství umožnit další růst skupiny prostřednictvím dalších investic a rozšiřování maloobchodní sítě. Uvádí, že se zaměří na zlepšení elektronického obchodování, uvedení digitální transformace a nových značek na trh a také na poskytování špičkového uživatelského zážitku našim zákazníkům. "Také společnost bude fungovat etickým a udržitelným způsobem a bude se zabývat životním prostředím a sociálními dopady s plným pochopením odpovědnosti vůči společnosti," zdůraznila ředitelka společnosti.

Společnosti A3 Sport a Sport Vision se těší na dosažení společného cíle a věří, že z tohoto partnerství budou mít největší prospěch místní zákazníci, a to především díky lepší nabídce a sortimentu, jakož i lepšímu zážitku z nakupování v obchodech a online.

 

Provozní doba nové prodejny Sport Vision v Obchodním centru Nový Smíchov v Praze je v pracovní dny od 9 do 21 hodin.

 

Sport Vision Team

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
14.
Jul.
Novinky
Pokud běháte pravidelně, je pro vás správná hydratace důležitou lekcí. Když budete vědět, kdy, kolik a jaké tekutin...
16.
Mar.
Novinky
Spojte se s přírodou, osvoboďte svého ducha a posouvejte hranice odolnosti ve špičkovém outdoorovém vybavení. Zjist...