sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Dopřejte někomu sportovní start s nejlepšími novoročními dárky
Dopřejte někomu sportovní start s nejlepšími novoročními dárky
Novinky
15.12.2023.
Novinky

Dopřejte někomu sportovní start s nejlepšími novoročními dárky

15.12.2023.

Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým znamená věnovat jim pozornost, pocit bezpečí nebo vřelé objetí, ale když už vaši oblíbení lidé vědí, jak moc je máte rádi a podporujete je, může být překvapení zabalené do červené mašle a šustivého papíru skvělým způsobem, jak jim svátky ještě více zkrášlit. Když někoho znáte, není těžké najít ideální dárek, ale když mu chcete předat motivační poselství a dodat mu další impuls, pak musí být dárek symbolický.

Pro všechny, kteří milují sportovní životní styl, pravidelně cvičí a věnují se nějaké fyzické aktivitě, je sportovní dárek jedním z nejlepších způsobů, jak je podpořit v jejich každodenním úsilí. Pojďme se proto společně zamyslet nad tím, jaký dárek je pro vašeho oblíbeného sportovce ideální. Vyberte si ten nejlepší a popřejte jim šťastný a velmi úspěšný sportovní nový rok.

Pozorně naslouchejte potřebám a přáním lidí ve svém okolí.

Pokud někoho dobře znáte, pak znáte i jeho zvyky, potřeby a přání. Možná si vám tato osoba v těchto dnech postěžovala, že hledá novou sportovní kombinaci, tréninkové tenisky nebo vybavení pro domácí cvičení. Pozorně naslouchejte všemu, co vám řekne, a vydejte se hledat dárek, který si tolik přeje. Zvažte, jakému druhu pohybové aktivity se věnují a co byste mohli udělat pro to, abyste jim usnadnili jejich sportovní rutinu. Pokud se vám stále nedaří zjistit, co potřebují, přinášíme vám několik skvělých návrhů na různé sportovní aktivity.

Pro milovníky cvičení - nabízíme rozmanitou a kreativní nabídku

Trénink jako sportovní kategorie je bez nadsázky jednou z nejrozšířenějších na trhu se sportovním vybavením. Hlavní světové značky se zaměřují právě na kousky, které usnadní a zpestří jakýkoli typ tréninku. Od tréninkového oblečení, které má celou řadu různých modelů pro různé účely (jóga, fitness, kardio, pilates, tanec nebo funkční trénink), přes tenisky, které se pyšní nejmodernějšími technologiemi, až po doplňky, bez nichž si aktivní den ani nedokážete představit - nabídka je tak široká, že při nakupování potřebujete přinejmenším seriózní vodítka. Řiďte se tím, že u každého výrobku, který vidíte jako potenciální dárek, si pečlivě přečtěte specifikaci, popis a zjistěte si vše o technologiích, protože tak získáte lepší přehled o funkčnosti, kterou může dárek pro vaši osobu mít. Doporučujeme vám vybrat kvalitní tričko, sportovní tašku nebo potítko, protože to jsou rozhodně "drobnosti", které má každý rád.

Fotbal, basketbal, tenis - zaměření na jeden sport usnadňuje výběr dárku.

Není těžké vybrat správný dárek, pokud víte, že dotyčná osoba je vášnivým fanouškem určitého sportu. U kolektivních sportů, jako je fotbal, basketbal nebo volejbal, je míč nezbytnou rekvizitou, takže pokud nemáte inspiraci, může to být naprostá pecka. Míč vybírejte také podle jeho vlastností - ujistěte se, že je vyroben z odolných materiálů a že je určen pro konkrétní sport. Dalším plusem je, že míč má za sebou "příběh", protože právě tento moment udělá každému opravdovému sportovnímu fanouškovi velkou radost. To znamená, že může být navržen speciálně pro mistrovství světa nebo s podpisem jejich oblíbené hvězdy NBA, což je další motivace.

Běh - stálý zdroj inspirace

Ano, je to tak - běh je nesmírně inspirativní a motivující sport. Nejlépe to vědí ti, kteří ho dělají. Od naprostého nezájmu až po objevení celého světa možností - tuto cestu obvykle procházejí běžci, kteří poznávají běh jako zdroj energie a druh životního stylu. Těm, kteří si nedokážou představit, že by svůj den začali jinak, vás výběr vhodného závodního dárku připomene každé ráno, když vyběhnou na trať. Všichni víme, co je pro každého běžce nejdůležitější - dobrý pár běžeckých tenisek, ve kterých mohou zdolávat kilometry a kilometry. Má to však malý háček - pokud si nejste jisti, jaký typ pronace jim vyhovuje, pak se vám pravděpodobně nepodaří najít ideální tenisky. To však neznamená, že jako pravý detektiv nemůžete tyto detaily prozkoumat. Při nákupu tenisek vám to určitě pomůže, ale také nezapomeňte prodejci poskytnout co nejvíce informací o běžci, aby vám pomohl vybrat ty správné. Toto období pro vás navíc může být skvělým vodítkem při nakupování, protože sportovní značky se zaměřují na sezónní běhání. Do užšího výběru dárku by se tak mohly dostat termální legíny, tričko s dlouhým rukávem a větráním nebo rukavice, které chrání a zahřívají ruce. Praktické a rozhodně cenné v každé běžecké sbírce.

Zimní sporty a dárky - pro aktivní a stále v pohybu

Příležitostné "výlety" do hor mohou být součástí aktivního plánu člověka, tak proč mu neříct, aby si to užil a užil si to co nejlépe s dárkem, který se mu bude určitě líbit. Nemusí to být zrovna lyžařská bunda nebo sněhové kalhoty, mohou to být rukavice, aktivní oblečení nebo boty, ve kterých zvládnou zdolávat zasněžené horské stezky. Brýle, helma, turistické hole ... seznam je příliš dlouhý a je na vás, abyste vybrali tu správnou věc. To může být také ideální způsob, jak začátečníkovi dodat vítr do zad a říct mu, že všechny horské snahy snadno a rychle zvládne. A také se k nim můžete připojit v dobrodružství na sněhu tím, že se odměníte za úspěchy, kterých jste letos dosáhli.

Nezapomeňte, že obdarování je víc než jen dárek - je to způsob, jak vyjádřit svou náklonnost, lásku a pozornost někomu, na kom vám záleží. Proto vybírejte pečlivě!

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
14.
Jul.
Novinky
Pokud běháte pravidelně, je pro vás správná hydratace důležitou lekcí. Když budete vědět, kdy, kolik a jaké tekutin...
16.
Mar.
Novinky
Spojte se s přírodou, osvoboďte svého ducha a posouvejte hranice odolnosti ve špičkovém outdoorovém vybavení. Zjist...
15.
Sep.
Novinky
Ve čtvrtek 21. července byla v přízemí obchodního centra Nový Smíchov v Praze otevřena první prodejna Sport Vision ...