sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
PŘIPRAVENI NA TURISTIKU S BOTAMI COLUMBIA FACET 75 ALPHA
PŘIPRAVENI NA TURISTIKU S BOTAMI COLUMBIA FACET 75 ALPHA
Novinky
28.11.2023.
Novinky

PŘIPRAVENI NA TURISTIKU S BOTAMI COLUMBIA FACET 75 ALPHA

28.11.2023.

Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalším dobrodružstvím do přírody? Jistě mi dáte za pravdu, že podzim je ideální čas na objevování a zdolávání nových stezek. Tyto stezky nás však často zaskočí, zejména když jsou povětrnostní podmínky nepředvídatelné. Déšť, bláto, sníh, kamenitý, strmý a kluzký povrch - pokud jste se během svého pobytu v přírodě alespoň jednou setkali s těmito výzvami, víte, o čem je řeč. Proto je výběr obuvi jedním z klíčových faktorů, když se rozhodnete vydat na nové dobrodružství. Od značky Columbia přichází FACET 75 ALPHA - trailový model do každého počasí a do všech podmínek. Tato moderní nepromokavá turistická obuv, inspirovaná vzhledem trailových tenisek, poskytuje stabilitu, odolnost a výjimečnou ochranu při pobytu v přírodě. Pro zapálené outdoorové dobrodruhy to znamená, že se mohou vydat na průzkum neznámého terénu a vykročit s jistotou.

Pokud dáváte přednost lehkým aktivitám, jako je pěší turistika nebo trekking, pak je inovativní turistická obuv FACET 75 ALPHA nezbytnou součástí vaší sbírky. Tato lehká outdoorová obuv je navržena pro suché i mokré stezky a zajistí stabilitu a pohodlí při každém kroku. Jsou vyrobeny z odolného a nepromokavého materiálu OutDry™, který je zároveň prodyšný díky bezešvým dílům ze síťoviny. Mezipodešev je vyplněna pěnou Techlite+™, která vám zajistí pohodlí po celé hodiny chůze po horských stezkách. Pokud jste zkušený horolezec, víte, že bezpečnost je jednou z nejdůležitějších věcí, zejména když je terén pod vašima nohama kamenitý a nerovný. Vaše obuv by proto měla být spolehlivá a stabilní. Tyto tenisky mají podrážku Adapt Trax™ se strategicky rozmístěnými částmi, které zabraňují uklouznutí a umožňují optimální přilnavost k povrchu za všech povětrnostních podmínek, zejména na mokrém a kluzkém terénu. Další výhodou tohoto modelu je systém NAVIC FIT™ - inovativní způsob šněrování, který upevňuje nártní kost a zajišťuje, že pata zůstane vždy pevná. Boty Columbia FACET 75 ALPHA jsou k dispozici v několika různých barvách, v pánských velikostech, takže si můžete snadno vybrat svůj pár a sladit ho se svým outdoorovým oblečením.

Protože se značka zaměřuje nejen na obuv, ale také na oblečení a vybavení pro outdoorové aktivity, zahrnuje nová kolekce také outdoorové bundy, lyžařské a turistické kalhoty, vesty, měkké a teplé fleecové mikiny, termoprádlo, které je nepostradatelným společníkem každého dobrodruha na cestách, ochranné rukavice, pletené čepice s módním střihem a také různé modely obuvi do zimních podmínek. Doplňte svůj pobyt v přírodě některým z nich a buďte si jisti, že budete mít vždy tu správnou oporu.

Ať už jste fanouškem nejoblíbenějších podzimních aktivit, jako je turistika a trailový běh, nebo se těšíte na sníh, abyste mohli vyrazit na sjezdovku, nová kolekce Columbia vám poskytne potřebnou podporu. Technologie a materiály, které drží krok s předními outdoorovými trendy, vám pomohou zůstat venku aktivní déle.

Tým Sport Vision

Podobné články

02.
Apr.
Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou...
29.
Feb.
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívěj&scar...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
14.
Jul.
Novinky
Pokud běháte pravidelně, je pro vás správná hydratace důležitou lekcí. Když budete vědět, kdy, kolik a jaké tekutin...
16.
Mar.
Novinky
Spojte se s přírodou, osvoboďte svého ducha a posouvejte hranice odolnosti ve špičkovém outdoorovém vybavení. Zjist...
15.
Sep.
Novinky
Ve čtvrtek 21. července byla v přízemí obchodního centra Nový Smíchov v Praze otevřena první prodejna Sport Vision ...