sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Nike One Club
Kód položky : CV0062-838
Nike

Nike One Club

Kód položky : CV0062-838
Nike One ClubDámská tréninková taška (24L)TA, KTERÁ FUNGUJE NA COKOLI.V tašce Nike One Club Duffel budeš mít vše, co potřebuješ na celý den, po ruce a uspořádané. Má prostor pro podložku na jógu a odvětrávanou přihrádku, která udrží boty a propocené oblečení oddělené od ostatních věcí. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50 % z recyklovaných polyesterových vláken.Udržuje oddělenéPřihrádka na boty na zip odděluje propocené oblečení nebo obuv od ostatního vybavení a udržuje jeho větrání pomocí prodyšných oček.Prostor pro všechno Vnější kapsy na zip, patentky a magnetické kapsy vám pomohou udržet věci uspořádané a na svém místě. Pružný popruh na boku se stahuje, aby bylo možné přenášet podložku.Úložiště mimo dohled b>Prostorná hlavní oblast se otevírá nahoře na zip a má uvnitř síťovanou kapsu, do které schováte vaše cennosti.Kovové prvky Swoosh zajišťují odolné stahování zipu. Další podrobnosti 13"" V x 20"" Š x 9"" H24 lOdnímatelný ramenní popruhHorní rukojeti100% polyesterVyčištění na místěImportováno100% POLYESTER.
1.349,00
1.349,00
1.349,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • MISC Univ.
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike One Club
Dámská tréninková taška (24L)
TA, KTERÁ FUNGUJE NA COKOLI.
V tašce Nike One Club Duffel budeš mít vše, co potřebuješ na celý den, po ruce a uspořádané. Má prostor pro podložku na jógu a odvětrávanou přihrádku, která udrží boty a propocené oblečení oddělené od ostatních věcí. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50 % z recyklovaných polyesterových vláken.

Udržuje oddělené
Přihrádka na boty na zip odděluje propocené oblečení nebo obuv od ostatního vybavení a udržuje jeho větrání pomocí prodyšných oček.
Prostor pro všechno
Vnější kapsy na zip, patentky a magnetické kapsy vám pomohou udržet věci uspořádané a na svém místě. Pružný popruh na boku se stahuje, aby bylo možné přenášet podložku.
Úložiště mimo dohled b>
Prostorná hlavní oblast se otevírá nahoře na zip a má uvnitř síťovanou kapsu, do které schováte vaše cennosti.
Kovové prvky Swoosh zajišťují odolné stahování zipu.

Další podrobnosti



  • 13"" V x 20"" Š x 9"" H




  • 24 l




  • Odnímatelný ramenní popruh




  • Horní rukojeti




  • 100% polyester




  • Vyčištění na místě




  • Importováno




100% POLYESTER

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tašky
Skupina Doplňky
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike One Club
Tašky
Nike One Club