sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web

Novinky

Novinky
Jedním z často diskutovaných témat ve fitness průmyslu je kardio a odbourávání tuků. Lidé se většinou zajímají o to, zda je kardio nezbytné pro odbourávání tuků nebo pro rychlejší hubnutí. Dobrou zprávou je, že existuje poměrně silný výzkum, který může tuto otázku zodpovědět a vyjasnit věčné dilema.
02.
Apr
Novinky
V tomto článku vám vysvětlíme vylepšení a výhody těchto tenisek ve srovnání s dřívějšími modely a také to, proč si je zamilujete od prvního kroku.
29.
Feb
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým znamená věnovat jim pozornost, pocit bezpečí nebo vřelé objetí, ale když už vaši oblíbení lidé vědí, jak moc je máte rádi a podporujete je, může být překvapení zabalené do červené mašle a šustivého papíru skvělým způsobem, jak jim svátky ještě více zkrášlit,
15.
Dec
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalším dobrodružstvím do přírody?
28.
Nov
Novinky
Pokud běháte pravidelně, je pro vás správná hydratace důležitou lekcí. Když budete vědět, kdy, kolik a jaké tekutiny pít, ulehčí vám to námahu, udrží vaše zdraví a výkonnost na optimální úrovni.
14.
Jul
Novinky
Spojte se s přírodou, osvoboďte svého ducha a posouvejte hranice odolnosti ve špičkovém outdoorovém vybavení. Zjistěte více o nové kolekci značky Columbia, která právě dorazila do prodejen Sport Vision a do online obchodu.
16.
Mar
Novinky
Ve čtvrtek 21. července byla v přízemí obchodního centra Nový Smíchov v Praze otevřena první prodejna Sport Vision v České republice.
15.
Sep