sleva -10 % pro nové členy

pro všechny objednávky v hodnotě nad 2.000 Kč

Prohledejte web

Blog

Blog
I když posilovny mají své výhody, sluneční paprsky nám umožňují trávit více času venku. Využijte každou chvilku v přírodě moudře, aktivujte své tělo a osvěžte svou mysl.
10.
Jul
Blog
Jistě budete souhlasit, že není inspirativnějšího období pro neohrožené experimentování se stylem než léto.
10.
Jul
Blog
Jako člověk, který se trailovému běhu intenzivně věnuje už tři roky, se s vámi Anica podělí o pár tipů ohledně vybavení, abyste nedělali chyby, kterých se dopouštějí začátečníci.
05.
Jun
Blog
Jaro je ten správný čas na nákup nových tenisek. Začněte tedy hledat svůj nový, oblíbený model a nezapomeňte na našeho průvodce hledáním správné velikosti tenisek.
09.
May
Blog
Dnešní rytmus života, neustálé koukání do telefonu, počítače nebo prostě hodinové sezení v práci vytváří napětí a bolest v krční části páteře. Jak tomu předcházet?
04.
May
Blog
Představujeme vám pět nejlepších outdoorových značek, které musíte do své sbírky zařadit.
03.
May
Blog
Udržování duševní stability vás nejen udrží v bezpečí a zdraví, ale z dlouhodobého hlediska vám běh usnadní.
28.
Apr
Blog
Se správným tréninkovým plánem a dobrou motivací může cíl maratonu protnout kdokoli.
27.
Apr
Novinky
Spojte se s přírodou, osvoboďte svého ducha a posouvejte hranice odolnosti ve špičkovém outdoorovém vybavení. Zjistěte více o nové kolekci značky Columbia, která právě dorazila do prodejen Sport Vision a do online obchodu.
16.
Mar
Zajímavosti
Přinášíme vám pár skvělých tipů na nákup dárku pro milovanou osobu k Valentýnu.
16.
Mar
Zajímavosti
V tomto textu řešíme pochybnosti, které jste museli mít při výběru oblečení na lyžování. Jak se oblékat, jakou lyžařskou bundu vybrat, co znamená označení na prohlášení a další praktické pokyny pro nákup, čtěte níže.
16.
Mar
Zajímavosti
Začala sváteční euforie a s ní i nakupování dárků. Pokud jsou mezi vašimi přáteli a rodinnými příslušníky tací, kteří sportují nebo jsou příznivci sportovního stylu, a nejste si jisti, co jim dát, je tento článek právě pro vás.
16.
Mar
Blog
Partnerstvím se známou českou společností A3 Sport jsme posílili svou pozici na jedenáctém trhu, na kterém působíme.
09.
Dec
Ecovision
Move to Zero, je cesta společnosti Nike k nulovým emisím uhlíku a nulovému odpadu. Má jediný cíl: pomoci chránit budoucnost sportu.
04.
Oct
Ecovision
Víte, že stačí změnit jen několik každodenních návyků, abyste snížili znečištění a přispěli k ochraně životního prostředí?
04.
Oct
Ecovision
Plast je problém, řešením je inovace.
03.
Oct
Ecovision
Jak zabránit globální ekologické katastrofě?
28.
Sep
Novinky
Ve čtvrtek 21. července byla v přízemí obchodního centra Nový Smíchov v Praze otevřena první prodejna Sport Vision v České republice.
15.
Sep